X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne sprzedam dopegyt
Odpowiedz

sprzedam dopegyt

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kasiulek Koleżanka

Wysłany: 24 marca 2014, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam drogie mamusie, mam na sprzedaz 2 opakowania nietkniete Dopegytu, lek bezpieczny dla kobiet w ciązy z nadcisnieniem głownie. Zainteresowane mamy proszę pisac na mail:[email protected]

oar8vfxm9yoo80vz.png
  • Olciaa Koleżanka

Wysłany: 7 lipca 2020, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam mam na sprzedanie gynalgin 16 tabletek estrofem 2 opak oraz ubiquinol połowę opakowani

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ