X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne sprzedam dopegyt
Odpowiedz

sprzedam dopegyt

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kasiulek Koleżanka

Wysłany: 24 marca 2014, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam drogie mamusie, mam na sprzedaz 2 opakowania nietkniete Dopegytu, lek bezpieczny dla kobiet w ciązy z nadcisnieniem głownie. Zainteresowane mamy proszę pisac na mail:[email protected]

oar8vfxm9yoo80vz.png
  • Olciaa Koleżanka

Wysłany: 7 lipca 2020, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam mam na sprzedanie gynalgin 16 tabletek estrofem 2 opak oraz ubiquinol połowę opakowani

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ