X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sprzedam Estrofem
Odpowiedz

Sprzedam Estrofem

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kupa Debiutantka

Wysłany: 13 maja 2021, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sprzedam tabletki ESTROFEM 2mg opakowanie cale zawiera 28 tab. ja posiadam bez 2 tabletek czyli 26 tab. ,moge odsprzedac za 30 zl + wysylka 12 zl paczkomat
    data waznosci do 08. 2023.
    Jak cos zostaw meila to sie odezwe,

• anashe Nowa

Wysłany: 21 maja 2021, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam

jestem zainteresowana
    mój mail

[email protected]

podaj nr konta i kwotę za całość z przesyłką paczkomat ( 42 zł ? za dwa opakowania )

Ania

• Miska000 Znajoma

Wysłany: 11 czerwca 2021, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, czy estrofem aktualny? [email protected]

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ