X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sprzedam Neoparin 0.8
Odpowiedz

Sprzedam Neoparin 0.8

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • GosiaBe Nowa

Wysłany: 22 stycznia 2023, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam na sprzedaż 2 opakowania leku Neoparin 0.8. Data ważności 02.2025. 100 zł za opakowanie.

• aga.27 Nowa

Wysłany: 1 marca 2023, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, czy ogloszenie jest nadal aktualne? Jestem zainteresowana

• WatsonBart Nowa

Wysłany: 2 kwietnia 2023, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,

Mam do sprzedania Neoparin 8000 j.m (80mg)/0,8 ml
    4 opakowania zamknięte oraz 1 opakowanie w którym są 4 szt zastrzyków.

Długie terminy ważności tj: 10/2023, 05/2024, 06/2024, 06/2024
    w dobrej cenie 150zł opakowanie

kontakt na priv lub przez e-mail: [email protected]

• TERESA05 Koleżanka

Wysłany: 4 kwietnia 2023, 02:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MAGDALENA ROSIK FINANSOWANIE
    Witam wszystkich
    Bardzo dziękuję Bogu że ponownie postawiłeś MAGDALENA BARBARA ROSIK na mojej ścieżce.
    W przypadku wszystkich Twoich potrzeb finansowych lub masz kłopoty finansowe, po prostu skontaktuj się z tą wspaniałą MAGDALENA BARBARA ROSIK , a będziesz miał pełną satysfakcję.Ta kobieta właśnie pomogła mi niewielką sumą 55 000 zł, a to mi wystarczy.
    Jest kobietą serca, dzięki tej wspaniałej kobiecie mogłem podnieść standard życia i zadłużenie.
    Jeśli potrzebujesz małej pożyczki, skontaktuj się tylko z nimi, a nie zawiedziesz się.
    E-mail: [email protected]
    Dziękuję Ci

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ