X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sprzedam rzeczy przydatne po porodzie
Odpowiedz

Sprzedam rzeczy przydatne po porodzie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • mlia Autorytet

Wysłany: 2 lutego, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drogie przyszłe mamy, mam na zbyciu rzeczy przydatne po porodzie. Dwie pary majtek siateczkowych rozmiar S/M, dwa opakowania kompresów Multi mum ważne do grudnia 2025, opakowanie 4 pojemników na mleko mamy wielokrotnego użytku, nieużywane butelki dla maluszków, dwie Lansinoh ( u nas sprawdziły się na samym początku, ale kupiłam za dużo), butelkę Sauvinox zero zero i szklaną butelkę Canpol (lekko uszkodzone opakowanie). Wszystkie rzeczy są nieużywane.
    Całość chętnie sprzedam za 130 zł plus koszty wysyłki
    Zdjęcie zestawu mogę podesłać na priv.

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ