Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sprzedam rzeczy przydatne po porodzie
Odpowiedz

Sprzedam rzeczy przydatne po porodzie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • mlia Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2025, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drogie przyszłe mamy, mam na zbyciu rzeczy przydatne po porodzie. Dwie pary majtek siateczkowych rozmiar S/M, dwa opakowania kompresów Multi mum ważne do grudnia 2025, opakowanie 4 pojemników na mleko mamy wielokrotnego użytku, nieużywane butelki dla maluszków, dwie Lansinoh ( u nas sprawdziły się na samym początku, ale kupiłam za dużo), butelkę Sauvinox zero zero i szklaną butelkę Canpol (lekko uszkodzone opakowanie). Wszystkie rzeczy są nieużywane.
    Całość chętnie sprzedam za 130 zł plus koszty wysyłki
    Zdjęcie zestawu mogę podesłać na priv.

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ