Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne STYCZEŃ 2026 ❄️
Odpowiedz

STYCZEŃ 2026 ❄️

Oceń ten wątek:
  • kropka_aga Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lula_love wrote:
    Próbowałam 😅 chwile popatrzy i wzrok juz leci na co innego, swoim odbiciem w szafie tez nie jest zainteresowana 🙄
    To moze najbardziej uniwersalna "zabawka" w postaci pilota od tv? 🤣 albo moze na mamę chce patrzeć? 🤣

22.12.2025 3100g, 54cm 🩵

age.png
  • ellevv Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lula_love wrote:
    To chyba moje dziecko jako jedyne nie jest zainteresowane żadnymi zabawkami lezac na brzuchu - mam i Wańke wstańke, i pingwinka kiwaczka z Fisher Price, i kaczkę Monikę i rozne książeczki kontrastowe.

I w ogole jaka to logika- przewraca sie na brzuch, po czym afera, że leży na brzuchu, obracam na plecy i jest afera, ze leży na plecach, po czym znowu sama przekreca sie ma brzuch i robi aferę, ze jest na brzuchu 🙄🙄 nie ogarniam 🤣 i żadna zabawka nie jest w stanie jej przekonać, ze mozna dłużej poleżeć na brzuchu bez afery 🤣 jakies tipy dla takiego uparciuchu?

U nas ta logika też jest 🤣 weź tu zrozum 😅

PCOS, cykle bezowulacyjne, nadwaga, wysokie TSH (4,34), 3 lata na AH

🔹️12.2025 👨‍👩‍👧‍👦🩷 3735g, 52cm
    🔹️11.05.2025 - serduszko ❤️
    🔹️27.04.2025 - nadal dwie kreski ⏸️
    🔹️26.04.2025 - dwie kreski ⏸️
    🔹️starania od 02.2024

age.png

🔸️ 07.2020 👨‍👩‍👦💙 3600g, 50cm
    🔸️ 29.11.2019 - serducho ❤️
    🔸️ 13.11.2019 - beta HCG 228
    🔸️ 13.11.2019 - dwie kreski ⏸️
    🔸️ starania od 07.2017

age.png
  • klaudia00.. Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olkafar wrote:
    Dziewczyny a ja przychodzę z polecajka zabawki do brzuszkowania- najzwyklejsza wańka wstańka 🙈 młody jest zachwycony i mało tego zaczął do niej dosięgać 💪🏼 kupiłam z Waszego polecenia pingwinka z FischerPrice, ale czeka w kolejce 😅
    IMG-4114.jpg
    U nas dzisiaj sowa spowodowała samodzielny obrót na brzuch i nawet sama z ręką sobie poradziła 😅 Anulowałam ten otulacz i będziemy korzystać z tego co mamy w ciągu dnia jeśli będzie potrzeba bo i tak jestem przy niej zawsze jak śpi a noce jakoś będę musiała przeżyć bez 😅

age.png

⏸️ 19.05 🥹
    11.06 0,71cm człowieczka z ❤️
    21.07 prenatalne 🧬 zdrowa DZIEWCZYNKA!! 🥹❤️
    23.01 Już jest z nami!! 💖
    #rodzew2026 ❤️
  • Yenne Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ellevv wrote:
    U nas ta logika też jest 🤣 weź tu zrozum 😅

No nie da się 😅 mojemu czasami wyjdzie powrót na plecy. Zaczęłam kłaść go w łóżeczku na brzuszku jak jestem niedaleko a wtedy nie marudzi i się cieszy do koali 🤣 no to go dzisiaj dałam, patrzę a ten przez lewy bok wraca, wrócił. W szoku był, a po chwili aferka. To go daje na brzuszek... Odwracam się do pieluszek i potem do niego, a on przez prawy bok wrócił, zadowolony z siebie i po chwili afera 🤦🤣😅 a na brzuch nie potrafi pójść sam, a na boczek to dawno nie widziałam by poszedł 😅 on na odwrót chyba działa haha

Ale za to coraz częściej otwiera dłonie, łapie, sięga myślę świadomie do zawieszek ale łapanie nie wychodzi. Najwięcej to gada 🤣

A teraz myślę że mi przewijak rozwali zaraz, tak nawala tymi girkami 🤣

Edit. Właśnie zapiszczał 🥹😯 pierwszy raz, oczywiście nie powtórzył 😅

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 14:41

Starania od 2022 :)
    2024 - 3x IUI :(

09.2024 - I procedura IVF

03.04.2025 - II procedura IVF
    06.04.2025 - start stymulacji --> Ovaleap 1x150/dz --> Ovaleap 1x1 + Cetrotide 1x1
    14.04.2025 - punkcja 🥚; zapłodniono 9🥚 --> 5 --> 4 ❄️ (5.1.1|2x 4.11|3.1.1)
    maj 2025 - FET x1 ❄️ 5.1.1 + EG 🎉
    21.01.2026 - 3420g, 53cm 🩵

age.png
‹‹ 1208 1209 1210 1211 1212
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ