*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNie mam już zdjęć ze ślubu na laptopie, więc się pochwalę tym z FB
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cd2d50d1d34d.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2014, 12:50
magdalenka, isabelle, rastafanka, Cynamonek30, Gwiazdeczka27, jonka91, M4DZI4, bluegirl89, szpilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyByłam odebrać wyniki mężulka z gr krwi po ponad 2 tyg bo wiecznie ich nie przywozili z laboratorium.
Zahaczyłam od razu o Hebe po kosmetyki, obok było stoisko z ciasteczkami Fornetti mmm wzięłam z twarożkiem i jagodami
Wczoraj na śniadanie misie bezowe, dziś fornetti.. mały to ma się dobrze ze mną
Mam nieziemską ochotę na kopytka, zakupy zrobione więc zaraz idę kulać -
magdalenka wrote:Jesli chodzi o apetyt to mam taki sam jak przed ciążą. Zawsze pochałaniałam duże ilości nabiału i mam tak do teraz bardzo lubię jogurt, mleko, serki, twarożki, dania mączne. Mięso też jem.
Kurczę dziewczyny poradźcie, zawsze jak robię nalesniki i składam je w taki rożek, to pękają na zgjęciach. Po usmażeniu są elastyczne nie podpieczone, nie są sztywne a jak następnego dnia wyciągam z lodówki to popękane.
bluegirl faktycznie różnica kolosalna, ile masz w obwodzie??
jak pękają Ci złożone w rożek to może je zroluj? -
nick nieaktualnymagdalenka wrote:Świetne zdjęcie, chyba robione na koniec sesji z racji przemoczenia sukni.
Dokładnie, na dodatek w połowie września już ciepło nie ma, tym bardziej o 19 wieczorem...aleee rozgrzewałam się od środka, winko i te sprawy bo po trzeźwemu to by się nie dało hahabluegirl89 lubi tę wiadomość
-
Kawa, śliczne zdjęcie
Podobają mi się takie wodne, sama też o tym myślałam, ale z drugiej strony nie chciało mi się jeździć w poszukiwaniu miejsc do "kąpieli", bo w pobliżu sama susza
Dziewczyny, kupując łóżeczko, szukacie nówek, czy używanych też?
Ja przeglądałam dzisiaj tablice i naprawdę niektórzy mają ładne łóżeczka i niedrogie. Zastanawia mnie tylko czy taki materacyk z odzysku jest higieniczny, czy może lepiej zainwestować w nowy?Kawa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMKA wg mnie lepiej materacyk kupić nowy, bo nie wiadomo gdzie ten używany był trzymany np w piwnicy czy na strychu gdzie wilgoć czy inne robactwo, czy nie jest w środku gdzieś nadpleśniały (przecież nie będziesz rozpruwać by zobaczyć).. no chyba że od znajomych kupisz i masz pewność że nie są z higieną na bakier:)
a łóżeczko ja szukam nowe, nie są takie drogiekomplet mebli dla dzidzi który sobie upatrzyłam kosztuje tylko 1400zł
ewentualnie łóżeczko 192zł plus komoda z przewijakiem 358zł praktycznie groszowe sprawy w porównaniu z innymi...
MonikaDM na Tako mówią czołgi bo się sugerują którymś rodzajem Captivi która waży prawie 20kg-Pani w sklepie bardzo je odradzałaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2014, 13:37
MonikaDM, Gwiazdeczka27 lubią tę wiadomość
-
MKA84 wrote:Dziewczyny, kupując łóżeczko, szukacie nówek, czy używanych też?
Ja przeglądałam dzisiaj tablice i naprawdę niektórzy mają ładne łóżeczka i niedrogie. Zastanawia mnie tylko czy taki materacyk z odzysku jest higieniczny, czy może lepiej zainwestować w nowy?
Łóżeczko to nieduży wydatek, podobnie jak materacyk (w porównaniu np. do wózka), więc na pewno kupimy nowe. Materacyka nie wyobrażam sobie używanego: mógł być przemoczony, źle przechowywany (np. wilgoć w domu), a z praniem to chyba za dużo zachodu, a i efekt może być wątpliwy.Kawa, Gwiazdeczka27 lubią tę wiadomość
-
Hej kobietki
Piękne wszystkie fotki ślubne!!! Zgadzam się że Polki to niezłe laseczki
A ja wczoraj mimo złej pogody dałam się wyciągnąc dla małża na rocznicową obiado-kolacje. Dostałam telefon z instrukcjami gdzie i o której mam byc i koniec i kropka i nie było wyjścia :p Były piękne kwiaty i romantyczna atmosferka w restauracji a ja w końcu powiedziałam małżowi że będziemy mieli synka prawdopodobnie hihi żeby się nie nastawiał na 100% no ale jak to facet już musiał wszystkich obdzwonic i się pochwalic.
Udanego dzionka!
magdalenka, Kawa, rastafanka, Gwiazdeczka27, bluegirl89 lubią tę wiadomość
-
Ja póki co, oglądałam łóżeczka i wózki tylko na internecie, do żadnego sklepu jeszcze się nie wybrałam
Jakoś tak odwlekam to w czasie, bo boję się zapeszyć. Może po połówkowym zdecyduję się ruszyć w teren. Liczę też po cichu, że maluch będzie grzeczny i pokaże co tam między nóżkami jest, wtedy inaczej by się oglądało dodatki
Na razie kupiliśmy tylko meble do pokoju dziecka, mają przywieźć w sobotę. Już się zaczynam przygotowywać na ilość przekleństw mojego męża, jak będzie je skręcał -
nick nieaktualny
-
Ja sie musze pochwalic ze moj M zaskoczyl mnie dzis kwiatami, ktore przyniósł pan kurier:D
no i zas ryczę
a ponizej po 1 zdjeciu z sesji narzeczenskiej, slubnej i z sesji plenerowej:) mysle ze moj M nie bedzie mial nic przeciwko:)
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5396c5ad6311.png
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ee36538cf5f6.png
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f38b6f1167d4.png
ale sie zmienilam od tego czasu jak tak patrze:D
Gwiazdeczka ja z czarnego zeszlam przez rudosci do blondu. Najpierw dekoloryzacja a pozniej koloryzacje u fryzjera i fajnie mozna zejsc z koloru bez zniszczenia wlosow.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2014, 14:02
MKA84, rastafanka, magdalenka, isabelle, Kawa, Gwiazdeczka27, jonka91, ania_29, M4DZI4, bluegirl89, szpilka, Cynamonek30, agnb6 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny