X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne syrop apetizer dla 4letnich niejadkow czy pomaga na apetyt w jedzeniu
Odpowiedz

syrop apetizer dla 4letnich niejadkow czy pomaga na apetyt w jedzeniu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Agness27 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ostatnio zastanawiałam sie nad tym syropem czy faktycznie pomaga i czy wraca apetyt...
    Corka ostatnio buntuje sie i nie chce jeść.w przedszkolu tez zsczela marudzić z jedzeniem i ze prawie nic nie je..boje się żeby nie wpadla w anemie:((

1usaanliuyw98z71.png
    km5sio4p65jd6igh.png
  • Dorka87 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://segritta.pl/dwie-reklamy-lekow-dzieciecych-ktore-powinny-byc-zabronione/?fb_action_ids=10201743118695131&fb_action_types=og.likes&fb_source=other_multiline&action_object_map=%5B907807025959812%5D&action_type_map=%5B%22og.likes%22%5D&action_ref_map=%5B%5D
    Tu jest bardzo ładnie napisane, co myślę na ten temat...

• Agaata Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam doświadczeń, ale trudno mi uwierzyć, że ludzie wierzą w skuteczność tych wszystkich suplementów, które dosłownie nas zalały ostatnio. Ja jestem na NIE.

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • Agness27 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja tez nie jestem za bardzo przekonana o tym syropie dlatego chciałam poznać opinie inne Mamy

1usaanliuyw98z71.png
    km5sio4p65jd6igh.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ