X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Szczęśliwy sylwester :) Bromerogon i Duphaston
Odpowiedz

Szczęśliwy sylwester :) Bromerogon i Duphaston

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Niespokojna M Przyjaciółka

Wysłany: 31 grudnia 2016, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ! Właśnie dzisiaj ujrzałam radosne dwie kreski, oczywiscie nie dociera to do mnie.... Mam jednak zmartwienie, ponieważ przyjmuje Bromergon i od 18dc Duphaston. Gin mi powiedziała, że w przypadku pozytywnego testu odstawić Bromergon a przyjmować Duphaston. Oczywiscie skończyły mi się recepty na ten lek i mam mały atak paniki bo nie wiem co robić.. Gin ma wyłączony tel

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ