Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Szkoła rodzenia - Warszawa
Odpowiedz

Szkoła rodzenia - Warszawa

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • bbasiek Debiutantka

Wysłany: 11 października 2016, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :) Czy ktoś poleci mi jakąś szkołę rodzenia w Warszawie? Z góry zaznaczę iż nie jestem zameldowana więc nie mogę korzystać z bezpłatnych organizowanych przez szpitale...

Najchętniej interesują mnie takie w okolicy Bielan, Żoliborza, Bemowa. Inne mniej chętnie ale również :)

bbasiek
    85999n738fffvmfc.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 11 października 2016, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My chodziliśmy do szkoły Małgorzaty Gierady - Radoń. Dla mnie było bardzo fajnie, dużo praktycznych rzeczy sie dowiedziałam

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • bbasiek Debiutantka

Wysłany: 11 października 2016, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie tylko tę znalazłam najbliżej nas jako płatną :) Jaki jest koszt kursu? dziś się już tam nie mogłam dodzwonić

bbasiek
    85999n738fffvmfc.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 11 października 2016, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My nie placilismy bo jestesmy zameldowani w Warszawie, więc tego nie wiem.

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ