Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Szpital a starsze dziecko w domku, porada.
Odpowiedz

Szpital a starsze dziecko w domku, porada.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • topciaqqova27 Znajoma

Wysłany: 13 kwietnia 2018, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was drogie mamy. Mam pytanie. W lipcu rodze i raczej będzie to druga cesarka czyli czeka mnie 7 dni w szpitalu. W domu z mężem i moją mamą zostaje nasz dwu letni wtedy synek. Boje się tej rozłąki. Mały prawie całe dnie spędza tylko ze mną bo tatuś i moja mama pracują, jest bardzo przyzwyczajony do mnie, zasypia tylko obok mnie, inaczej jest płacz jednym słowem maminsynek :) Nie ma mnie godzinę to pyta o mnie i marudzi. Na chwilę go zabawią ale na 7 dni? ciężko to widzę. Mamy jka było u was? jak poradziły sobie wasze starszaki? bardzo się martwię tym wszystkim i boję że i mi będzie ciężko wytrzymać ten tydzień z dala od synka. A i jeszcze jedno pytanie, czy synek w takiej sytuacji może mnie odwiedzać czy lepiej żeby go nie przywozili do szpitala? nie wiem jak się zachowa jak będą wychodzić. Pozdrawiam i proszę o zrozumienie.

{❁} ──── Tam gdzie jest nadzieja,tam jest życie..
    3227ea4c4f.png[/url]
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy zbliżającego się porodu – jak rozpoznać, że to już czas?

Ciało kobiety w ostatnich tygodniach ciąży wysyła subtelne, ale wyraźne sygnały, że poród jest coraz bliżej. Od pierwszych skurczów przepowiadających, przez zmiany w wydzielinie pochwowej, po uczucie ucisku w miednicy – wszystkie te objawy mogą wskazywać, że organizm przygotowuje się do narodzin dziecka.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ