X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Szpital na Polnej w Poznaniu a zaświadczenie od okulisty o cesarce
Odpowiedz

Szpital na Polnej w Poznaniu a zaświadczenie od okulisty o cesarce

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2016, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    Czy któraś z Was miała CC na Polnej w Poznaniu na podstawie zaświadczenia np. od okulisty? Ja bardzo bym chciała cesarkę a mój ginekolog chce za to kasę i zastanawiam się czy jak dostanę zaświadczenie od innego niż ginekolog specjalisty ze wskazaniami do CC to czy mi to szpital uzna jeśli się do szpitala udam bezpośrednio z tym zaświadczeniem? Nie mam pieniędzy aby zapłacić mojemu ginekologowi poza wizytami (każda 150 zł nawet jak są 3-4 wizyty w miesiącu) 2,5 tysiąca za cesarkę bo tyle mi ostatnio powiedział.

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2016, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skierowanie musi przejść przez lekarza prowadzącego.

• Natka88 Autorytet

Wysłany: 5 września 2016, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tego co slyszalam od kolezanki pozloznej na Polnej,to w razie tego typu skierowan zdarza sie,ze wzywaja 'swojego' okuliste i sprawdzaja. Moze rozwaz inny szpital?

Aniołek <3 29.10.2014 <3 10tc
    Marysia <3 25.09.2015, 3440g i 55cm szczęścia <3
    74didf9h1v4xctmm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2016, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka88 wrote:
    Z tego co slyszalam od kolezanki pozloznej na Polnej,to w razie tego typu skierowan zdarza sie,ze wzywaja 'swojego' okuliste i sprawdzaja. Moze rozwaz inny szpital?
    Kurczę chyba, że od psychiatry załatwię. No ale jakim prawem mogą podważyć opinię innego lekarza? Będą ryzykować moim zdrowiem?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ