X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Szpital na Polnej w Poznaniu a zaświadczenie od okulisty o cesarce
Odpowiedz

Szpital na Polnej w Poznaniu a zaświadczenie od okulisty o cesarce

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2016, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    Czy któraś z Was miała CC na Polnej w Poznaniu na podstawie zaświadczenia np. od okulisty? Ja bardzo bym chciała cesarkę a mój ginekolog chce za to kasę i zastanawiam się czy jak dostanę zaświadczenie od innego niż ginekolog specjalisty ze wskazaniami do CC to czy mi to szpital uzna jeśli się do szpitala udam bezpośrednio z tym zaświadczeniem? Nie mam pieniędzy aby zapłacić mojemu ginekologowi poza wizytami (każda 150 zł nawet jak są 3-4 wizyty w miesiącu) 2,5 tysiąca za cesarkę bo tyle mi ostatnio powiedział.

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2016, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skierowanie musi przejść przez lekarza prowadzącego.

• Natka88 Autorytet

Wysłany: 5 września 2016, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tego co slyszalam od kolezanki pozloznej na Polnej,to w razie tego typu skierowan zdarza sie,ze wzywaja 'swojego' okuliste i sprawdzaja. Moze rozwaz inny szpital?

Aniołek <3 29.10.2014 <3 10tc
    Marysia <3 25.09.2015, 3440g i 55cm szczęścia <3
    74didf9h1v4xctmm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2016, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka88 wrote:
    Z tego co slyszalam od kolezanki pozloznej na Polnej,to w razie tego typu skierowan zdarza sie,ze wzywaja 'swojego' okuliste i sprawdzaja. Moze rozwaz inny szpital?
    Kurczę chyba, że od psychiatry załatwię. No ale jakim prawem mogą podważyć opinię innego lekarza? Będą ryzykować moim zdrowiem?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ