Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Szpital na Polnej w Poznaniu a zaświadczenie od okulisty o cesarce
Odpowiedz

Szpital na Polnej w Poznaniu a zaświadczenie od okulisty o cesarce

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2016, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    Czy któraś z Was miała CC na Polnej w Poznaniu na podstawie zaświadczenia np. od okulisty? Ja bardzo bym chciała cesarkę a mój ginekolog chce za to kasę i zastanawiam się czy jak dostanę zaświadczenie od innego niż ginekolog specjalisty ze wskazaniami do CC to czy mi to szpital uzna jeśli się do szpitala udam bezpośrednio z tym zaświadczeniem? Nie mam pieniędzy aby zapłacić mojemu ginekologowi poza wizytami (każda 150 zł nawet jak są 3-4 wizyty w miesiącu) 2,5 tysiąca za cesarkę bo tyle mi ostatnio powiedział.

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2016, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skierowanie musi przejść przez lekarza prowadzącego.

• Natka88 Autorytet

Wysłany: 5 września 2016, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tego co slyszalam od kolezanki pozloznej na Polnej,to w razie tego typu skierowan zdarza sie,ze wzywaja 'swojego' okuliste i sprawdzaja. Moze rozwaz inny szpital?

Aniołek <3 29.10.2014 <3 10tc
    Marysia <3 25.09.2015, 3440g i 55cm szczęścia <3
    74didf9h1v4xctmm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2016, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka88 wrote:
    Z tego co slyszalam od kolezanki pozloznej na Polnej,to w razie tego typu skierowan zdarza sie,ze wzywaja 'swojego' okuliste i sprawdzaja. Moze rozwaz inny szpital?
    Kurczę chyba, że od psychiatry załatwię. No ale jakim prawem mogą podważyć opinię innego lekarza? Będą ryzykować moim zdrowiem?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ