X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Szpital na Polnej w Poznaniu a zaświadczenie od okulisty o cesarce
Odpowiedz

Szpital na Polnej w Poznaniu a zaświadczenie od okulisty o cesarce

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
1 2 3 4 5
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2016, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    Czy któraś z Was miała CC na Polnej w Poznaniu na podstawie zaświadczenia np. od okulisty? Ja bardzo bym chciała cesarkę a mój ginekolog chce za to kasę i zastanawiam się czy jak dostanę zaświadczenie od innego niż ginekolog specjalisty ze wskazaniami do CC to czy mi to szpital uzna jeśli się do szpitala udam bezpośrednio z tym zaświadczeniem? Nie mam pieniędzy aby zapłacić mojemu ginekologowi poza wizytami (każda 150 zł nawet jak są 3-4 wizyty w miesiącu) 2,5 tysiąca za cesarkę bo tyle mi ostatnio powiedział.

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2016, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skierowanie musi przejść przez lekarza prowadzącego.

• Natka88 Autorytet

Wysłany: 5 września 2016, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tego co slyszalam od kolezanki pozloznej na Polnej,to w razie tego typu skierowan zdarza sie,ze wzywaja 'swojego' okuliste i sprawdzaja. Moze rozwaz inny szpital?

Aniołek <3 29.10.2014 <3 10tc
    Marysia <3 25.09.2015, 3440g i 55cm szczęścia <3
    74didf9h1v4xctmm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2016, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka88 wrote:
    Z tego co slyszalam od kolezanki pozloznej na Polnej,to w razie tego typu skierowan zdarza sie,ze wzywaja 'swojego' okuliste i sprawdzaja. Moze rozwaz inny szpital?
    Kurczę chyba, że od psychiatry załatwię. No ale jakim prawem mogą podważyć opinię innego lekarza? Będą ryzykować moim zdrowiem?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ