X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Szpital Polna Poznań ginekolog który skieruje/zrobi CC zamiast porodu naturalnego?
Odpowiedz

Szpital Polna Poznań ginekolog który skieruje/zrobi CC zamiast porodu naturalnego?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2016, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)

Czy możecie polecić ginekologa do którego chodzicie? Który skieruje/zrobi CC zamiast porodu naturalnego?

• FreshMm Autorytet

Wysłany: 12 września 2016, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chodziłam kiedyś prywatnie (jak mieszkałam w Poznaniu) do Nereidy do dr Biegańskiej i nie wiem, czy skieruje na cc, ale baaardzo dobrze się mną zajęła po poronieniu i w dniu łyżeczkowania w szpitalu na Polnej.

Iwr0p2.png

6JOCp1.png

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ