Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne szukam dobrego gina z usg w wwie
Odpowiedz

szukam dobrego gina z usg w wwie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • A1984 Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, za mojego gina płacę 400 zł za wizytę z USG :/ szukam kogoś tańszego, w wwie, do prowadzenia ciąży. Kogo możecie polecić? Mam abonament w lux medzie ale tam trudno się do kogoś umówić sensownego...

f2wl20mmpih2dfg3.png
  • ewelina_d Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.znanylekarz.pl/mariusz-sadowski2/ginekolog-polozna-poloznik/warszawa
    100 zł wizyta + 100 zł USG

Ewelina
    hhojzmj.png
  • Hachette Koleżanka

Wysłany: 22 października 2014, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo polecam Dr Marcina Wronę, pracuje w Idealist Spa&Ginekologia.
    Dobry lekarz, fajny facet i świetny sprzęt do USG . :)

0d1yvfxmcr72tspl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iryna Kozicka, City Clinic lub Babka Medica!! Pracuje w szpitalu św. Zofii. Wizyta w City z usg ok. 200 zł.

• ewelina_d Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1704 wrote:
    Iryna Kozicka, City Clinic lub Babka Medica!! Pracuje w szpitalu św. Zofii. Wizyta w City z usg ok. 200 zł.
    Trafiłam na dr Irynę na Żelaznej na izbie przyjęć. Złota kobieta!!! I wyjątkowo delikatnie bada (jak na kobietę-ginekologa;)).

Ewelina
    hhojzmj.png
  • Gwiazdeczka27 Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.znanylekarz.pl/lukasz-lewczuk/ginekolog/warszawa

Polecam z czystym sumieniem Łukasz Lewczuk, jest po prostu lekarzem z powołania, wystarczy poczytać opinię pod którymi i ja się podpisuje :-)

Ewelcia lubi tę wiadomość

mhsvp07w3ex0n696.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2014, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak ja chodziłam to było 150zl z usg ma sprzęt 3D rownież pozatym super fachowiec polecam http://www.znanylekarz.pl/piotr-czempinski/polozna-poloznik/warszawa

• ewelina_d Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nix wrote:
    ale teraz jakoś? Bo mi 3 miesiące temu mówiła że już nie pracuje na Zelaznej
    no ze 2 tygodnie temu... może nie pracuje w przychodni, albo na oddziale, albo to inna Iryna... bo nazwisko pamiętam piąte przez dziesiąte, ale na 100% to była Iryna.

Ewelina
    hhojzmj.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ