X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Test ciążowy interpretacja
Odpowiedz

Test ciążowy interpretacja

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nomade Debiutantka

Wysłany: 20 sierpnia 2022, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobiłam test, wyszedł negatywny, jakieś 2tyg później zrobiłam i wyszedł pozytywny, stwierdzony 6tydz, możliwe że wcześniej jeszcze nie było albo za wcześnie ? Jak to rozumieć?

• Roksi Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2022, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Możliwe ze za wcześnie. Mogłaś mieć później owulacje/zagnieżdżenie. Byc może na drugi dzień już by Ci wyszedł pozytyw. Teraz już do tego nie dojdziesz co i jak 😁 gratulacje ☺️

age.png
    23.03.2023 💙
    39+1 3950g | 35+6 3100g | 32+6 2200g | 29+1 1450 g | 24+6 860 g | 22+6 600 g | 21+1 400 g |12+6 👶🏻 6.5 cm | 9+0 👶🏻 2 cm | 6+2 ♥️ |17.07.22 ⏸
    👧🏻 24.04.21
  • Paulina12345 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2022, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robi się betę i wszystko się wie 😁

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ