SUPLEMENT DIETY

💜 KWAS FOLIOWY POD LUPĄ 💜

Zaczynacie starania o dziecko? Sprawdźcie, kiedy zacząć suplementację folianów i co naprawdę ma znaczenie.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › W ciąży - ogólne › Testy owulacyjne
Odpowiedz

Testy owulacyjne

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Truskawka2026 Nowa

Wysłany: 21 marca, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, jestem tu nowa, ale zdecydowałam się w końcu tu napisać.
    Od ponad roku staramy się z mężem o dziecko i nic. Parę razy miałam blade kreski na teście ale za dwa dni pojawial się okres. Cykle regularne, wyniki dobre, mąż też zdrowy po wszystkich badaniach, wszystko idealnie lecz niestety lipa... Może stres nie mam pojęcia. W tym cyklu zostało mi parę testów owulacyjnych. Wiem że nie powinno się robić ich po upływie czasu, ale coś mnie walnęło, patrzę dwie grube kreski a zostało 6 dni do @. Poza tym że temperatura pochwy waha się między 37,3 do 37,6 i lekka bolesność piersi nic się nie dzieje. Jednak 16 dnia cyklu po owulacji która była 14 dnia, według testów poczułam bardzo bolesny Skórcz po lewej strony, jajnik aż na plecy. Dajcie znać czy któraś z Was tak miała. Wiem że niby dopiero rok starań, ale ja już mam dość.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ