Tętno
-
a ja widziałam i słyszałam serduszko 6+4tc zapytałam gina czy to stresuje czy też źle wpływa na dziecko to się zaśmiał i puścił oczko mówiąc, że nowoczesny sprzęt nie ma prawa w jakikolwiek sposób źle wpłynąć na rozwojający się zarodek i tłumaczył że jest to raczej wymówka lekarzy którzy "żałują" pacjentce tej przyjemności nie sądzę aby moje maleństwo zestresowali się przez te 5 sekund pracy dopplera a moja radość z Usłyszanego serduszka zapewnię przełożyła się na szczęście fasolka Mandi ty nie masz większych zmartwień? ciesz się, że słyszałaś swoje maleństwo, gdyby to było szkodliwe to byłoby zakazane heh
Blondik lubi tę wiadomość
-
wydaje mi się że wczoraj późnym wieczorem po przyłożeniu dłoni tak 3-4cm poniżej pępka poczułam pod ręką najpierw jeden, potem drugi i trzeci jakby "puk" czy też taki "pękający pęcherzyk" jakąś godzinę później to się powtórzyło a jestem pewna że to nie burczenie i nie jelita zobaczę czy to się powtórzy dzisiejszego wieczoru, jutro i w późniejszych dniach ale podświadomie czuję że to "to"
-
nick nieaktualny
-