X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Trening w ciąży
Odpowiedz

Trening w ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Izabela82 Debiutantka

Wysłany: 12 lutego 2019, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaki rodzaj aktywności polecacie? A najważniejsze to gdzie można kupić ładne ciążowe legginsy na trening z nieuciskającym wyższym pasem? A nie pseudoleginsy z bawełny na których widać pot i nieestetycznie prześwitujące...

• calineczka88 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2019, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja do końca 8-go miesiąca chodziłam do pracy więc nie mogłam zapisać się na jakieś zorganizowane zajęcia (zwykle są w godzinach przedpołudniowych, kiedy ja byłam w pracy), więc ćwiczyłam w domu z youtubem - jest dużo fajnych filmów z treningami dla kobiet w ciąży, inne dla każdego trymestru. Ja robiłam też specjalne ćwiczenia na kręgosłup w ciąży bo bardzo dokuczały mi bóle pleców w 2 trymestrze - bardzo mi pomogły. Ja ćwiczyłam w domu więc zakładałam zwykłe dresy pod brzuch bo nie musiałam wyglądać jakoś olśniewająco ;) Ale fajne legginsy ciążowe widziałam na pewno na zalando.

31 lat, starania od 05.2015, PCOS + LUF, AMH = 6,16
    fpsl35p.png
    rl9w44r.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ