USG dopochwowe-Jak wygląda :)
-
Koniec afery:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2016, 09:59
-
nick nieaktualny
-
A masz nadwagę? Mi kiedyś lekarz kazał unosić pupę bardzo wysoko, bo nic nie było widać przez tłuszcz Co prawda leżałam na kozetce, a on był z boku, ale jednak musiałam się trochę gimnastykować.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
No ja pierwsze słyszę o takiej pozycji przy badaniu i na pewno bym odmowila bo co on bada pupę czy co ??!!
Ja miałam zawsze dopochwowe na kozetce z kolanami na łóżku i wkladal takie długie uzadzenie do środka no i siedzial obok.
Raz musiałam piąstki pod pupę podkladac bo gin chciała zmierzyc i zbadac dokladnie maluszka no i to bylo na prenatalnych!
Zalecilabym tez zmianę lekarza bo dla mnie takie zachowanie jest zboczone!!
Zreszta same takie usg jest krępujące a co dopiero w pozycji na pieska!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2016, 21:46
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Na pieska to można z partnerem w sypialni a nie u GINEKOLOGA !!
Zastanów sie dobrze nad zmiana bo to nie bylo normalne zachowanie LEKARZA! Teraz to widzę pelno Zboczeńców!!
Jezeli jednak chcesz do niego chodzić to nie zgadzaj sie na takie usg bo to nie jest normalne...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2016, 21:27
pasia27 lubi tę wiadomość
-
Bylam u niego pierwszy I ostatni raz . Musialam do kogos isc ,bo mialam plamienia wybralam niego. W necie wyczytalam ok opinie I poszlam. No I juz nie pojde. Zbok jeden.
Mloda glupia to mnie wykorzystal.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2016, 21:34
-
MłodaDama wrote:Bylam u niego pierwszy I ostatni raz . Musialam do kogos isc ,bo mialam plamienia wybralam niego. W necie wyczytalam ok opinie I poszlam. No I juz nie pojde. Zbok jeden.
A jak on normalnie do Ciebie tak powiedział??
Pomyśl nad skarga trzeba karac takich zbokow !!
Albo w necie zrobić mu opinie by uważać ba niego.
Szkoda ze musiałaś znalezc sie w tej sytuacji bo naprawde wspolczuje i trzymam kciuki byś znalazła innego lepszego!
Albo może iść do kobiety..
Ja w pierwszej ciąży chodziłam i sobie chwalilam s teraz mam faceta gina ale w porządku lekarzWiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2016, 21:37
-
Nie tak ofen nie.
Spokojnie ciaze postanowilam prowadzic u normalnej lekarki u ktorej prowadzilam pierwsza ciaze.Agness27 lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2016, 10:00
-
nick nieaktualny
-
Wiesz co ja wlasnie rozmawialam z mama, ktora jest ginekologiem z ponad 20 letnim doswiadczeniem. Tak mnie tym zaintrygowalas, ze jej przeczytalam Twoj post. Powiedziala, ze w zyciu sie z czyms takim nie spotkala. Powiedziala, ze nie ma zadnych powodow zeby robic usg w takiej pozycji, ze to jakas bzdura i ze najprawdopodniej facet jest swirem. I zebys juz wiecej do niego nie szla.
Ja bym chyba zlozyla skarge.
Wspolczuje nerwow, naprawde.....pasia27, Anoolka lubią tę wiadomość
Moj Aniolek 10 TC - 03.12.2015 (*)
-