X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne USG z oceną ryzyka przezierności karkowej
Odpowiedz

USG z oceną ryzyka przezierności karkowej

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • munirka Przyjaciółka

Wysłany: 5 czerwca 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczęta, w którym tygodniu i dniu ciąży robiłyście? Ja trochę przegapiłam sprawę i będę miała dopiero w 13 tyg. i 3 dniu. Czy to nie za późno?
    Z góry dziękuję za odpowiedzi.

hjo0q0v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maksymalnie można zrobić do 13+6 więc ostatecznie się łapiesz ;)

• polkosia Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Munirka, będzie OK :)

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • munirka Przyjaciółka

Wysłany: 6 czerwca 2015, 00:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny :) jutro się okaże, czy wszystko ok - ja jestem dobrej myśli :) dobranoc..

hjo0q0v.png
  • munirka Przyjaciółka

Wysłany: 6 czerwca 2015, 00:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicjo trzymam za Was kciuki, aby okazało się, że jest wszystko ok.. znam taki przypadek, gdzie po dwóch badaniach rzekomo była pewność, że dziecko urodzi się z zespołem Downa a urodziła się zdrowa dziewucha :) mam nadzieję, że u Was to też fałszywy alarm..

hjo0q0v.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ