X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne USG z oceną ryzyka przezierności karkowej
Odpowiedz

USG z oceną ryzyka przezierności karkowej

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • munirka Przyjaciółka

Wysłany: 5 czerwca 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczęta, w którym tygodniu i dniu ciąży robiłyście? Ja trochę przegapiłam sprawę i będę miała dopiero w 13 tyg. i 3 dniu. Czy to nie za późno?
    Z góry dziękuję za odpowiedzi.

hjo0q0v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maksymalnie można zrobić do 13+6 więc ostatecznie się łapiesz ;)

• polkosia Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Munirka, będzie OK :)

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • munirka Przyjaciółka

Wysłany: 6 czerwca 2015, 00:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny :) jutro się okaże, czy wszystko ok - ja jestem dobrej myśli :) dobranoc..

hjo0q0v.png
  • munirka Przyjaciółka

Wysłany: 6 czerwca 2015, 00:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicjo trzymam za Was kciuki, aby okazało się, że jest wszystko ok.. znam taki przypadek, gdzie po dwóch badaniach rzekomo była pewność, że dziecko urodzi się z zespołem Downa a urodziła się zdrowa dziewucha :) mam nadzieję, że u Was to też fałszywy alarm..

hjo0q0v.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ