X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ustanie objawów ciążowych
Odpowiedz

Ustanie objawów ciążowych

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ann22 Znajoma

Wysłany: 15 stycznia 2020, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obecnie jestem w 9 tc od samego początku miałam mdłości całodniowe, wymiotowałam od 6tc raz dziennie. Wczoraj wymioty zniknęły dzisiaj już drugi dzień nic cisza. Czy któraś z was tak miała że nagle objawy ciążowe zniknęły, ale było wszystko dobrze? Wizytę mam dopiero 29.01. W pierwszej ciąży miałam mdłości z wymiotami całodobowymi do 6 miesiąca, a tutaj 9 tc i wszystko ustało. Zestresowana.

• Ania0306 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2020, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie objawy (ból piersi i brzucha) przeszły w 8 tygodniu i potem już nie wróciły. Też już najgorsze scenariusze miałam w głowie, a ciąża rozwijała się prawidłowo.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2020, 20:51

08.02.2019 ❤ Julka 39t i 1d 2645g 51 cm
    iv09jw4z1f5kql8q.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ