X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Waga dziecka 24 tydzien
Odpowiedz

Waga dziecka 24 tydzien

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Gosicza Debiutantka

Wysłany: 28 września 2024, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Wczoraj byłam na wizycie kontrolnej u ginekologa i moja młoda waży w 24 tygodniu 624 gramy ..Ginekolog powiedzial,że jest to dolna norma .Jak waga waszych dzieciaczków wyglądała w tym tygodniu ?Trochę się martwię,że to mało. Będę wdzięczna za odpowiedź.

• Aleksia199825 Ekspertka

Wysłany: 28 września 2024, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej 🥰
    U mnie młody w 25+1 ważył 707 g i też był w dolnej granicy, ale w normie. Był 4-5 dni do tyłu względem rówieśników. Ale ginekolog mówiła, że najważniejsze, że wszystkie wymiary są równomierne i ważne, by po prostu kontrolować na wizytach przyrost wagi, żeby był miarowy.
    Kolejną wizytę mam w ta środę więc mam nadzieję że synek podrósł i jest wszystko dobrze.
    Może po prostu nasze dzidziony będą z tych mniejszych i można się pocieszyć tym, ze będzie łatwiej może urodzić 😅☺️

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2024, 13:44

Gosicza lubi tę wiadomość

• Gosicza Debiutantka

Wysłany: 28 września 2024, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksia199825 wrote:
    Hej 🥰
    U mnie młody w 25+1 ważył 707 g i też był w dolnej granicy, ale w normie. Był 4+5 dni do tyłu względem rówieśników. Ale ginekolog mówiła, że najważniejsze, że wszystkie wymiary są równomierne i ważne, by po prostu kontrolować na wizytach przyrost wagi, żeby był miarowy.
    Kolejną wizytę mam w ta środę więc mam nadzieję że synek podrósł i jest wszystko dobrze.
    Może po prostu nasze dzidziony będą z tych mniejszych i można się pocieszyć tym, ze będzie łatwiej może urodzić 😅☺️

Dziękuję Aleksia za odpowiedź:) Pozostałe parametry u młodej w normie .Także zobaczymy jak na kolejnej wizycie to będzie wyglądać:)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ