Waga dziecka 24 tydzien
-
Hej dziewczyny. Wczoraj byłam na wizycie kontrolnej u ginekologa i moja młoda waży w 24 tygodniu 624 gramy ..Ginekolog powiedzial,że jest to dolna norma .Jak waga waszych dzieciaczków wyglądała w tym tygodniu ?Trochę się martwię,że to mało. Będę wdzięczna za odpowiedź.
-
Hej 🥰
U mnie młody w 25+1 ważył 707 g i też był w dolnej granicy, ale w normie. Był 4-5 dni do tyłu względem rówieśników. Ale ginekolog mówiła, że najważniejsze, że wszystkie wymiary są równomierne i ważne, by po prostu kontrolować na wizytach przyrost wagi, żeby był miarowy.
Kolejną wizytę mam w ta środę więc mam nadzieję że synek podrósł i jest wszystko dobrze.
Może po prostu nasze dzidziony będą z tych mniejszych i można się pocieszyć tym, ze będzie łatwiej może urodzić 😅☺️Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2024, 13:44
Gosicza lubi tę wiadomość
-
Aleksia199825 wrote:Hej 🥰
U mnie młody w 25+1 ważył 707 g i też był w dolnej granicy, ale w normie. Był 4+5 dni do tyłu względem rówieśników. Ale ginekolog mówiła, że najważniejsze, że wszystkie wymiary są równomierne i ważne, by po prostu kontrolować na wizytach przyrost wagi, żeby był miarowy.
Kolejną wizytę mam w ta środę więc mam nadzieję że synek podrósł i jest wszystko dobrze.
Może po prostu nasze dzidziony będą z tych mniejszych i można się pocieszyć tym, ze będzie łatwiej może urodzić 😅☺️
Dziękuję Aleksia za odpowiedź Pozostałe parametry u młodej w normie .Także zobaczymy jak na kolejnej wizycie to będzie wyglądać -