X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wcześniaki
Odpowiedz

Wcześniaki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Szatynka31 Koleżanka

Wysłany: 13 stycznia 2019, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kobietki przychodze do Was z pytaniem czego Wam brakuje z akcesorii dla wcześniaków??? Pracuje przy produkcji akcesori dzieciecych ale dla dzieci urodzonych terminowo i tak przegladalam internet i stwierdzilam ze dla wczesniakow nic prawie nie ma i chcialabym stworzyc takie miejsce sklep gdzie bedzie mozna nabyc rzeczy tylko dla wczesniakow.

Kiedyś jeszcze zostanę mamą....
  • aga_90 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2019, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://dlawczesniaka.pl/
    Ktoś już o tym pomyślał ;)

f2wl9vvje61wiuku.png
  • Szatynka31 Koleżanka

Wysłany: 13 stycznia 2019, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak przegladalam ta strone to tam tak naprawde sa tylko ubranka dla wczesniaka nic wiecej. Reszta rzaeczy ma standardowe wymiary

• Leira Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2019, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szatynka31 wrote:
    Cześć kobietki przychodze do Was z pytaniem czego Wam brakuje z akcesorii dla wcześniaków??? Pracuje przy produkcji akcesori dzieciecych ale dla dzieci urodzonych terminowo i tak przegladalam internet i stwierdzilam ze dla wczesniakow nic prawie nie ma i chcialabym stworzyc takie miejsce sklep gdzie bedzie mozna nabyc rzeczy tylko dla wczesniakow.

Ja bym doradzała stworzenie wkładek do fotelików samochodowych i to nie tylko dla wcześniaków, ale też dla noworodków, ponieważ zdecydowana większość wkładek (mówię o wkładkach w tańszych fotelikach, bo takich powyżej 1000 pln nawet nie rozpatruję) jest za duża i nieodpowiednio ukształtowana, przez co dzieciakom zwisa głowa i wygląda to dramatycznie.

f2w3ikgnnjbzwgbk.png
  • aga_90 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2019, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szatynka31 wrote:
    No tak przegladalam ta strone to tam tak naprawde sa tylko ubranka dla wczesniaka nic wiecej. Reszta rzaeczy ma standardowe wymiary
    Nie wnikam, masz pomysł, chcesz to otwieraj biznes, powodzenia :)
    Odniosę się tylko do Twojego pytania. Piszesz ze tylko ubranka są tam mniejsze, a reszta w rozmiarach standardowych. A co wydaje Ci się że przydałoby się mniejsze? Specjalne smoczki są, butelki też. Zgodzę się z tą wkładką że może nie każdy fotelik jest dobry dla takiego maluszka. Ja miałam Cybex Aton 5 i dał radę dla dziecka powyżej 2kg. Mniejszego nie wypuszcza ze szpitala.
    Mój synek urodził się z wagą 1765g, do domu wypuścili nas gdy miał 2200g, szczerze to poza specjalnym smoczkiem do butelki i pampersami 0, nie używałam nic o specjalnie pomniejszonych rozmiarach ;)

f2wl9vvje61wiuku.png
  • Szatynka31 Koleżanka

Wysłany: 14 stycznia 2019, 23:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biznes nie jest moj ja tylko projektuje dla firmy. Dostalam teraz do ogarniecia temat wczesniakow ale niestety nie mam doswiadczenia w tym temacie bo moj synek urodzil sie po terminie. Chcialabym sie rozeznac czego takim mamą brakuje. Albo co moze byc ciezko dostac.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ