Wcześniaki
-
Cześć kobietki przychodze do Was z pytaniem czego Wam brakuje z akcesorii dla wcześniaków??? Pracuje przy produkcji akcesori dzieciecych ale dla dzieci urodzonych terminowo i tak przegladalam internet i stwierdzilam ze dla wczesniakow nic prawie nie ma i chcialabym stworzyc takie miejsce sklep gdzie bedzie mozna nabyc rzeczy tylko dla wczesniakow.Kiedyś jeszcze zostanę mamą....
-
https://dlawczesniaka.pl/
Ktoś już o tym pomyślał -
Szatynka31 wrote:Cześć kobietki przychodze do Was z pytaniem czego Wam brakuje z akcesorii dla wcześniaków??? Pracuje przy produkcji akcesori dzieciecych ale dla dzieci urodzonych terminowo i tak przegladalam internet i stwierdzilam ze dla wczesniakow nic prawie nie ma i chcialabym stworzyc takie miejsce sklep gdzie bedzie mozna nabyc rzeczy tylko dla wczesniakow.
Ja bym doradzała stworzenie wkładek do fotelików samochodowych i to nie tylko dla wcześniaków, ale też dla noworodków, ponieważ zdecydowana większość wkładek (mówię o wkładkach w tańszych fotelikach, bo takich powyżej 1000 pln nawet nie rozpatruję) jest za duża i nieodpowiednio ukształtowana, przez co dzieciakom zwisa głowa i wygląda to dramatycznie. -
Szatynka31 wrote:No tak przegladalam ta strone to tam tak naprawde sa tylko ubranka dla wczesniaka nic wiecej. Reszta rzaeczy ma standardowe wymiary
Odniosę się tylko do Twojego pytania. Piszesz ze tylko ubranka są tam mniejsze, a reszta w rozmiarach standardowych. A co wydaje Ci się że przydałoby się mniejsze? Specjalne smoczki są, butelki też. Zgodzę się z tą wkładką że może nie każdy fotelik jest dobry dla takiego maluszka. Ja miałam Cybex Aton 5 i dał radę dla dziecka powyżej 2kg. Mniejszego nie wypuszcza ze szpitala.
Mój synek urodził się z wagą 1765g, do domu wypuścili nas gdy miał 2200g, szczerze to poza specjalnym smoczkiem do butelki i pampersami 0, nie używałam nic o specjalnie pomniejszonych rozmiarach -
Biznes nie jest moj ja tylko projektuje dla firmy. Dostalam teraz do ogarniecia temat wczesniakow ale niestety nie mam doswiadczenia w tym temacie bo moj synek urodzil sie po terminie. Chcialabym sie rozeznac czego takim mamą brakuje. Albo co moze byc ciezko dostac.Kiedyś jeszcze zostanę mamą....
-