X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Widoczny brzuszek
Odpowiedz

Widoczny brzuszek

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2022, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane mamusie kiedy u was było widać brzuszek już w kolejnej ciąży? Pytam tak z ciekawości 😊

• Zielona koniczyna Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2022, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina93 wrote:
    Kochane mamusie kiedy u was było widać brzuszek już w kolejnej ciąży? Pytam tak z ciekawości 😊

Witaj moja droga ☺️.

Ja mam za sobą 6 ciąż i 5 porodów i co ciąża to inaczej w pierwszej ciąży bardzo szybko było widać było mi brzuszek , w 2 ciąży dopiero w 4 msc, w 3 ciąży to szybko mi się pojawił (rok po roku urodziłam) w 4 ciąży niestety straconej😔💔 też bardzo szybko było widać brzusio w kolejnych dwóch ciążach podobnie było .

Pozdrawiam 🙂

Mama 5 dzieci 🧒👩‍🦱👩‍🦱👩‍🦱🧒
    04.06.2016.r 9 tc [*] Aniołek 😇💔 Pamiętamy 💔
    Ślub cywilny 28.09.2013r ❤️❤️
    Ślub kościelny 💒 26.11.2017r
    Na ovufriend i bbf od 2016 r.
    " Jeszcze będzie pięknie , mimo wszystko.
    Tylko załóż wygodne buty , bo masz do przejścia całe życie ".
    Jan Paweł II
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2022, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo dziękuję za odpowiedź 🙂
    Fajna gromadka 🙂
    Przy okazji. Jak to jest mieć dzieci rok po roku?

U mnie to 4 ciaza i jestem po 2 porodach.
    Pierwsza ciaza bliźniacza niestety obumarła 10/11 tydzień po wzięciu antybiotyku przez negatywny test ciążowy. Dopiero tydzien później kiedy było za późno wyszedł pozytywny 😔
    Teraz jestem na początku 5 tygodnia ale już mi się robi ciasno w spodniach 😳 (chyba, że beda blizniaki to by coś wyjaśniało chyba🤭) . Stąd moje pytanie 🙂

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2022, 07:07

Zielona koniczyna lubi tę wiadomość

• Zielona koniczyna Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2022, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina93 wrote:
    Bardzo dziękuję za odpowiedź 🙂
    Fajna gromadka 🙂
    Przy okazji. Jak to jest mieć dzieci rok po roku?

U mnie to 4 ciaza i jestem po 2 porodach.
    Pierwsza ciaza bliźniacza niestety obumarła 10/11 tydzień po wzięciu antybiotyku przez negatywny test ciążowy. Dopiero tydzien później kiedy było za późno wyszedł pozytywny 😔
    Teraz jestem na początku 5 tygodnia ale już mi się robi ciasno w spodniach 😳 (chyba, że beda blizniaki to by coś wyjaśniało chyba🤭) . Stąd moje pytanie 🙂

Łatwo mi nie było miałam duże szczęście że jedna córeczka ciągle spała no anioł nie dziecko , druga była spokojniejsza w miarę gorsze były spacery bo płakała strasznie wręcz się darła , dobrze że sąsiadka mi pomogła w opiece i chciała z nią zostać ja musiałam synka do przedszkola zaprowadzać potem wyrosła z tego i mogłam cieszyć się spacerami

Mama 5 dzieci 🧒👩‍🦱👩‍🦱👩‍🦱🧒
    04.06.2016.r 9 tc [*] Aniołek 😇💔 Pamiętamy 💔
    Ślub cywilny 28.09.2013r ❤️❤️
    Ślub kościelny 💒 26.11.2017r
    Na ovufriend i bbf od 2016 r.
    " Jeszcze będzie pięknie , mimo wszystko.
    Tylko załóż wygodne buty , bo masz do przejścia całe życie ".
    Jan Paweł II
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ