Widoczny brzuszek
-
nick nieaktualny
-
Sabina93 wrote:Kochane mamusie kiedy u was było widać brzuszek już w kolejnej ciąży? Pytam tak z ciekawości 😊
Witaj moja droga ☺️.
Ja mam za sobą 6 ciąż i 5 porodów i co ciąża to inaczej w pierwszej ciąży bardzo szybko było widać było mi brzuszek , w 2 ciąży dopiero w 4 msc, w 3 ciąży to szybko mi się pojawił (rok po roku urodziłam) w 4 ciąży niestety straconej😔💔 też bardzo szybko było widać brzusio w kolejnych dwóch ciążach podobnie było .
Pozdrawiam 🙂Mama 5 dzieci 🧒👩🦱👩🦱👩🦱🧒
04.06.2016.r 9 tc [*] Aniołek 😇💔 Pamiętamy 💔
Ślub cywilny 28.09.2013r ❤️❤️
Ślub kościelny 💒 26.11.2017r
Na ovufriend i bbf od 2016 r.
" Jeszcze będzie pięknie , mimo wszystko.
Tylko załóż wygodne buty , bo masz do przejścia całe życie ".
Jan Paweł II -
nick nieaktualnyBardzo dziękuję za odpowiedź 🙂
Fajna gromadka 🙂
Przy okazji. Jak to jest mieć dzieci rok po roku?
U mnie to 4 ciaza i jestem po 2 porodach.
Pierwsza ciaza bliźniacza niestety obumarła 10/11 tydzień po wzięciu antybiotyku przez negatywny test ciążowy. Dopiero tydzien później kiedy było za późno wyszedł pozytywny 😔
Teraz jestem na początku 5 tygodnia ale już mi się robi ciasno w spodniach 😳 (chyba, że beda blizniaki to by coś wyjaśniało chyba🤭) . Stąd moje pytanie 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2022, 07:07
Zielona koniczyna lubi tę wiadomość
-
Sabina93 wrote:Bardzo dziękuję za odpowiedź 🙂
Fajna gromadka 🙂
Przy okazji. Jak to jest mieć dzieci rok po roku?
U mnie to 4 ciaza i jestem po 2 porodach.
Pierwsza ciaza bliźniacza niestety obumarła 10/11 tydzień po wzięciu antybiotyku przez negatywny test ciążowy. Dopiero tydzien później kiedy było za późno wyszedł pozytywny 😔
Teraz jestem na początku 5 tygodnia ale już mi się robi ciasno w spodniach 😳 (chyba, że beda blizniaki to by coś wyjaśniało chyba🤭) . Stąd moje pytanie 🙂
Łatwo mi nie było miałam duże szczęście że jedna córeczka ciągle spała no anioł nie dziecko , druga była spokojniejsza w miarę gorsze były spacery bo płakała strasznie wręcz się darła , dobrze że sąsiadka mi pomogła w opiece i chciała z nią zostać ja musiałam synka do przedszkola zaprowadzać potem wyrosła z tego i mogłam cieszyć się spacerami
Mama 5 dzieci 🧒👩🦱👩🦱👩🦱🧒
04.06.2016.r 9 tc [*] Aniołek 😇💔 Pamiętamy 💔
Ślub cywilny 28.09.2013r ❤️❤️
Ślub kościelny 💒 26.11.2017r
Na ovufriend i bbf od 2016 r.
" Jeszcze będzie pięknie , mimo wszystko.
Tylko załóż wygodne buty , bo masz do przejścia całe życie ".
Jan Paweł II -