X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Większy zasiłek macierzyński
Odpowiedz

Większy zasiłek macierzyński

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Michlinka Nowa

Wysłany: 8 października 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drogie mamy. Jestem tutaj nowa. Jestem tutaj głównie dlatego, że ostatnio spotkało mnie cos bardzo fajnego. Jestem bezrobotna kobietą w ciązy ( wiadomo wiele stresow i obaw ). Balam się o to jak poradzimy sobie z mezem z dzieckiem (finansowo). On nie zarabia bardzo duzo. Koelzanka podeslala mi taka strone https://www.facebook.com/PomagamyMamomPL?fref=ts. I sluchajcie, rejestrując się tam można otrzymać wyższy zasiłek macierzyński! Jesli spelnia sie wymogi, ale po wypelnieniu formularzu wszystko wyjasnia konsultant :) Nie chce zeby to brzmialo jak jakas reklama, ale po prostu wiem ze swoego doswiadczenia ze naprawdę pomagają. Z tego co kojarze to moja kolezanka za polecenie mnie tez dostala jakis bonus. Pokazuje wam to, zebyscie wiedzialy ze jest sposob aby w Polsce dostac godziwy zasilek macierzysnki... :)

Pomóżmy razem!
  • Michlinka Nowa

Wysłany: 8 października 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy któraś z Was może o tym słyszała lub też korzystała?

Pomóżmy razem!
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ