X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wielkość Pęcherzyka ciążowego w stosunku do CRL
Odpowiedz

Wielkość Pęcherzyka ciążowego w stosunku do CRL

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • palyna Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2021, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ,

Jestem w 6+5 wg usg GS w dniu dzisiejszym : 1,11cm CRL0,78 akcja serca widoczna. Lekarza jednak zmartwiła wielkość pęcherzyka … twierdzi ze jest zbyt mały w stosunku do wieku ciąży i CRL… czy któraś z was miała podobna sytuacje i wszystko skończyło się happy endem ?

palyna
  • Dashi Ekspertka

Wysłany: 10 sierpnia 2021, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Palyna,

Bardzo mi przykro ze jestes w takiej stresujacej sytuacji - wiem bo sama w niej bylam a czytajac o podobnych historiach w internecie czlowiek lapie dola. U mnie wymiary prawie identyczne - bylo na styk (4-5mm roznicy miedzy obydwoma wymiarami utrzymywalo sie az do 10-11 tyg). Potem mialam ciaze z przebojami (tyle stresu ze chce o tym czasie zapomniec) ale najwazniejsze co chcialam Ci powiedziec to, ze u mnie wszystko skonczylo sie dobrze i w momencie kiedy to pisze obok mnie chrapie zdrowy chlopiec :) Bardzo mocno z calego serca tego i Tobie zycze :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2021, 16:47

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ