Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wielkość Pęcherzyka ciążowego w stosunku do CRL
Odpowiedz

Wielkość Pęcherzyka ciążowego w stosunku do CRL

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • palyna Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2021, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ,

Jestem w 6+5 wg usg GS w dniu dzisiejszym : 1,11cm CRL0,78 akcja serca widoczna. Lekarza jednak zmartwiła wielkość pęcherzyka … twierdzi ze jest zbyt mały w stosunku do wieku ciąży i CRL… czy któraś z was miała podobna sytuacje i wszystko skończyło się happy endem ?

palyna
  • Dashi Ekspertka

Wysłany: 10 sierpnia 2021, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Palyna,

Bardzo mi przykro ze jestes w takiej stresujacej sytuacji - wiem bo sama w niej bylam a czytajac o podobnych historiach w internecie czlowiek lapie dola. U mnie wymiary prawie identyczne - bylo na styk (4-5mm roznicy miedzy obydwoma wymiarami utrzymywalo sie az do 10-11 tyg). Potem mialam ciaze z przebojami (tyle stresu ze chce o tym czasie zapomniec) ale najwazniejsze co chcialam Ci powiedziec to, ze u mnie wszystko skonczylo sie dobrze i w momencie kiedy to pisze obok mnie chrapie zdrowy chlopiec :) Bardzo mocno z calego serca tego i Tobie zycze :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2021, 16:47

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ