🐺 Wilcze Dzieciątka🤰🏼✨
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeju ile tu się działo. NADRABIAM ❤️
@Wyobraznia cudownie, że czujesz ruchy córeczki 🩷 Niewyobrażalne uczucie 🥹 Ja też pierwsze odczucia miałam na kilkudniowym wjeździe i się tak śmieje, że będzie podróżniczka 🤭
Już drugie prenatalne 😮 bardzo się cieszę, że u Was wszystko dobrze 🫶
Też będę miała ubranka do 74, ale to dlatego, że Siostra mnie nimi "zarzuca" 🤭🩷 i już mówię stop, bo nie ma co brać na zapas większych. Gdzieś to trzeba pomieścić 😆
A co do łóżeczka to my kupujemy okrągłe - zakochana jestem są piękne! Będzie w pokoiku dziewczynki i używania w ciągu dnia i (bo ma kółeczka) a do sypialni dostaje od koleżanki dostawke ☺️
@Szamanko czytałam, że miałaś rewolucje małe, blokady toaletowe. Już jest dobrze? 😄
Pisałaś też o hiperlordozie. Też mam pogłębioną lordozę. Mi fizjo uro przy zgłoszeniu pierwszych boleści od razu zaleciła ćwiczenia, bo to będzie gorzej a nie lepiej. Jak chcesz mogę na priv podzielić się takimi ogólnymi, które dostałam chociaż oczywiście pewnie lepiej jakby obejrzał dany przypadek specjalista.
@Vergeet i u Ciebie też po prenatalnych ufff! Mamuśka brawo, przeszłaś ten etap 🥹 A mogę zapytać czemu inny prowadzący?
Vergeet ja też mam boleści...no jakieś dwa tygodnie to już trwa na bank. Najpierw lewa strona, potem prawa...myślałam, że biodra, ale to prawdopodobnie po prostu mięśnie, które teraz przejmują część funkcji podtrzymywania wszystkiego 😆Zaczęłam uczęszczać na jogę. Jeżeli będziesz w stanie to bardzo polecam, bo doszłam do momentu, że w nocy dawałam radę spać dwie godziny a później następowała walka o przetrwanie. Byłam też na wizycie u fizjo uro. Bardzo mi przykro, że u Ciebie ból był tak straszny, że nie mogłaś wyjść z domu 😮
@Clara my mamy 60m i cóż. Być może z kotkiem i jednym dzieckiem JAKOŚ się pomieścimy 😄 Dobrze, że mamy komórkę lokatorską i pomieszczenie ogólnodostępne na rowery, wózki w bloku, bo bez tego to nie wiem 😆
@Ashin gratuluję skończonego 7 tygodnia. Jeszcze chwila moment i będziesz w drugim trymestrze 🫶 Zleci szybciutko!
@PaulinKA @Piret a Wy już gonicie końcówke 🥹❤️ Paulinka cieszę się, że już po prenatalnych. Cieszę się, że dzidzia zdrowa 🫶 No mogłaby być troszkę większa, ale najważniejsze, że poza tym drobiazgiem jest wszystko ok prawda?🥹Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 14:44
♀️ 90' ♂️ 90'
Starania o pierwsze 🤱od 10.2023 Klinika od 09.2024
❌Cukrzyca HbA1c 01.26 6,75 ➡️ 03.26 6,34 ➡️ 05.06 6,02 💪
❌USG Endometriozy 🗓️ 09.25 - endometrioza
AMH 1,720 🗓️10.25
03.26 1 Transfer ❄️
❄️❄️ na zimowisku
5dpt ⏸️ beta 39,9 8dpt 215 11dpt 794 14dpt 3501 17dpt 11257
18.04 mamy GS 🫧
24.04 2,5 mm jest ❤️
28.04 ostatnia wizyta w klinice 🥳
07.05 1.93 cm Misia 🥹