Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 🐺 Wilcze Dzieciątka🤰🏼✨
Odpowiedz

🐺 Wilcze Dzieciątka🤰🏼✨

Oceń ten wątek:
  • Sylaada Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeju ile tu się działo. NADRABIAM ❤️

@Wyobraznia cudownie, że czujesz ruchy córeczki 🩷 Niewyobrażalne uczucie 🥹 Ja też pierwsze odczucia miałam na kilkudniowym wjeździe i się tak śmieje, że będzie podróżniczka 🤭
    Już drugie prenatalne 😮 bardzo się cieszę, że u Was wszystko dobrze 🫶

Też będę miała ubranka do 74, ale to dlatego, że Siostra mnie nimi "zarzuca" 🤭🩷 i już mówię stop, bo nie ma co brać na zapas większych. Gdzieś to trzeba pomieścić 😆

A co do łóżeczka to my kupujemy okrągłe - zakochana jestem są piękne! Będzie w pokoiku dziewczynki i używania w ciągu dnia i (bo ma kółeczka) a do sypialni dostaje od koleżanki dostawke ☺️

@Szamanko czytałam, że miałaś rewolucje małe, blokady toaletowe. Już jest dobrze? 😄

Pisałaś też o hiperlordozie. Też mam pogłębioną lordozę. Mi fizjo uro przy zgłoszeniu pierwszych boleści od razu zaleciła ćwiczenia, bo to będzie gorzej a nie lepiej. Jak chcesz mogę na priv podzielić się takimi ogólnymi, które dostałam chociaż oczywiście pewnie lepiej jakby obejrzał dany przypadek specjalista.

@Vergeet i u Ciebie też po prenatalnych ufff! Mamuśka brawo, przeszłaś ten etap 🥹 A mogę zapytać czemu inny prowadzący?

Vergeet ja też mam boleści...no jakieś dwa tygodnie to już trwa na bank. Najpierw lewa strona, potem prawa...myślałam, że biodra, ale to prawdopodobnie po prostu mięśnie, które teraz przejmują część funkcji podtrzymywania wszystkiego 😆Zaczęłam uczęszczać na jogę. Jeżeli będziesz w stanie to bardzo polecam, bo doszłam do momentu, że w nocy dawałam radę spać dwie godziny a później następowała walka o przetrwanie. Byłam też na wizycie u fizjo uro. Bardzo mi przykro, że u Ciebie ból był tak straszny, że nie mogłaś wyjść z domu 😮

@Clara my mamy 60m i cóż. Być może z kotkiem i jednym dzieckiem JAKOŚ się pomieścimy 😄 Dobrze, że mamy komórkę lokatorską i pomieszczenie ogólnodostępne na rowery, wózki w bloku, bo bez tego to nie wiem 😆

@Ashin gratuluję skończonego 7 tygodnia. Jeszcze chwila moment i będziesz w drugim trymestrze 🫶 Zleci szybciutko!

@PaulinKA @Piret a Wy już gonicie końcówke 🥹❤️ Paulinka cieszę się, że już po prenatalnych. Cieszę się, że dzidzia zdrowa 🫶 No mogłaby być troszkę większa, ale najważniejsze, że poza tym drobiazgiem jest wszystko ok prawda?🥹

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 14:44

♀️ 90' ♂️ 90'
    Starania o pierwsze 🤱od 10.2023 Klinika od 09.2024
    ❌Cukrzyca HbA1c 01.26 6,75 ➡️ 03.26 6,34 ➡️ 05.06 6,02 💪
    ❌USG Endometriozy 🗓️ 09.25 - endometrioza
    AMH 1,720 🗓️10.25

03.26 1 Transfer ❄️
    ❄️❄️ na zimowisku
    5dpt ⏸️ beta 39,9 8dpt 215 11dpt 794 14dpt 3501 17dpt 11257

18.04 mamy GS 🫧
    24.04 2,5 mm jest ❤️
    28.04 ostatnia wizyta w klinice 🥳
    07.05 1.93 cm Misia 🥹
    22.05 4,03 cm 🍓
    03.06 6,20 cm ❣️USG prenatalne 🌸
    12.06 7,09 cm 🩷
    21.07 266 g 🥭

preg.png
  • aszin Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaliope, męczą mnie mdłości i senność 🙈 a poza tym to ok 🥰

PaulinKA lubi tę wiadomość

Starania od 08.2023
    Trombofilia, Hashimoto, OAT
    ♀ 33 ♂ 38

03.2024 💔💔 8tc

2026:
    ICSI: 3🍀 5AA, 4AA, 3BB
    I ET 24.01 → 30.03 💔 12tc T21
    II FET 20.06 🙏✨ → 7dpt 42,10 → 9dpt 136 → 11dpt 436,3 → 13dpt 1321 → 18dpt 6913 → 20dpt ❤️
    ✶ 7+2 CRL 1,15cm 🍤

preg.png
‹‹ 337 338 339 340 341
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ

Planujesz ciążę? Sprawdź, jaką rolę w organizmie odgrywa koenzym Q10

Przygotowania do ciąży to ogromne wyzwanie dla organizmu – na poziomie komórkowym zachodzą procesy wymagające dużych nakładów energii. Coraz więcej badań pokazuje, że koenzym Q10 może wspierać jakość komórek jajowych i plemników, dostarczając mitochondriom potrzebnego paliwa. Choć nie zastąpi kwasu foliowego ani terapii hormonalnej, może stać się cennym uzupełnieniem w staraniach o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ