Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 🐺 Wilcze Dzieciątka🤰🏼✨
Odpowiedz

🐺 Wilcze Dzieciątka🤰🏼✨

Oceń ten wątek:
  • Migotka96 Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Same wspaniałe wieści od Was ❤️ Cieszę się ze tak pięknie rośniecie i nie mogę się doczekać aż Wasze wilczki pojawia się na Świcie 🥰😘

Vergeet tak mnie teraz naszło ze ty przecież jesteś matka chrzestna tylu dzieci 🤭😅😅 a kopniaki to najwspanialsze co spotkało mnie w ciąży 🤰🏼 bardzo za nimi tęskniłam po porodzie ale teraz są takie przyjemności jak trzymanie za rączkę na przykład 🥰🥰

Paulinka niestety spóźniłam się na zdj z sesji ale wyobrażam sobie te Twoje loczki i brzuszek 🩷

Mały update co u nas: nie za ciekawie, malutka bardzo słabo przybiera. Ma skończone 4 miesiące i tylko 5380 g, w 5 tygodni przybrała zaledwie 350g wiec nie łudzę się już ze wykarmię ją samą piersią i zaczęłam podawać mm. Zreszta powoli będę wybierała się do ginekologa zobaczyć jak tam się ma moja endometrioza bo mamy w planach zacząć niedługo starania o rodzeństwo 😍🥰

👱🏼‍♀️ 30 lat
    🆘 Endometrioza (laparoskopia 03.2025)
    ❌ Czynnik V(R2) hetero, MTHFR- hetero, PAI-1 homo
    ❌ USG piersi BIRADS-3 (10.2025)
    ❌ KIR BX (+ 2DS2, - 2DS1, - 2DS3, - 2DS5, - 3DS1)

17cs (Accofil, acard, heparyna)
    28.07 ⏸️ beta 32.10, prog. 31.14
    30.07 beta 54.60, prog. 36.52
    01.08 beta 98.30, prog. 38.50
    05.08 beta 827,30
    06.08 4+4 pęcherzyk 2,8mm 🥹
    20.08 6+4 CRL 0,69 cm z ❤️
    04.09 8+5 CRL 2,1 cm 🥹
    29.09 12+4 CRL 6 cm 🐻(prenatalne, ryzyka niskie)
    07.11 18+1 222g córeczki 🩷
    24.11 20+4 badania połówkowe - 335g
    03.02 30+5 III prenatalne - 1400g
    26.02 34+0 2000g kruszynki
    17.03 36+5 2600g
    02.04 39+0 3000g
    09.04 40+0 3200g
    Jesteś tam maluszku ❤️🙏🏼
    21.04.2026 41+5 urodził się nasz mały wielki cud ! 💕 3180g
    age.png
  • PaulinKA Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @migotko, w stopce widze ze Twoja córeczka miala taka sama wage jak moje dzieciatko w 34tc , doslownie równiutko, pojutrze mam 36+1 wiec tez zobacze czy przyrost byl podobny. No ale widze ze jest szansa na Malucha ponad 3 kg! Jednak geny Kruszynki zostają I widze ze to przybieranie po porodzie tez nie jest zbyt szałowe. No nic, filigranowe figurki tez sa fajne :) ja z wagą 2700 urodzeniową bylam nawet pulpecikiem w późniejszych latach zycia 😅

Kochana 4 msce wyłącznego KP to i tak super wynik! Mam nadzieje ze dokarmianie J. Mleczkiem z butelki szybko wam pozwoli nadrobić mase !! A tobie przyniesie spokoj ducha🌸 noo I cudnie slyszec ze Maleńka jest na tyle współpracujacą istotką ze rodzice myślą o rodzenstwie👶 oby z drugim dzieciaczkiem poszlo wam latwiej kochana, bede trzymać kciuki i czekac na wiesci!!

@Vergeet , @clara, gratuluje pierwszych kopniaczkow! Od teraz bedziecie mialy najlepszy test dobrostanu maluszka pod swoimi dlonmi 🍀 boziu te pierwsze muskania to jest taka magia...
    Mi sie one nie nudzą nawet teraz choc od kwadransu probuje przekonać swoje dziecko by jednak nie wbijalo mi stopy w bok brzucha, przez co nie moge siedzieć spokojnie 🤭 ale i tak bede za tym tęsknić jak migotka to opisuje❤️

@piret, mam nadzieje ze u Ciebie to juz ostatnie dni ciazy I dolegliwości z nia zwiazanych!!
    Ja co prawda znam tylko teorie ale zgadzam sje z biochemiczka ze lepiej chyba czekac w domu.... nikła szansa ze cos dobrowolnie ruszy w szpitalu (bo i jak ma sie wytworzyc oksytocyna jak jestes w sterylnych warunkach, zdala od meza i swojego przytulnego domku) a z tego co sie napatrzyłam na oddziale patologii- te indukcje to ciezki kawałek chleba :(
    Moja ginekolog po 38 tc chyba zleca masaż brodawek sutkowych -moze warto spróbować jesli seksy to juz za duze akrobacje ja ten moment 🤭
    Na prawde mam nadzieje ze lada moment Księżniczka sie wykluje...🥹 wszyscy juz na nia czekamy bardzo 👑🙏

⏳️1.2024
    🚺LUF, niedoczynność tarczycy, Hashi, endo i adenomioza, NK, hipoglikemia reaktywna, IO, KIR

2026🙏
    preg.png

"Zes*am się, a nie dam się."
  • Krysia1411 Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotka96 wrote:
    Same wspaniałe wieści od Was ❤️ Cieszę się ze tak pięknie rośniecie i nie mogę się doczekać aż Wasze wilczki pojawia się na Świcie 🥰😘

Vergeet tak mnie teraz naszło ze ty przecież jesteś matka chrzestna tylu dzieci 🤭😅😅 a kopniaki to najwspanialsze co spotkało mnie w ciąży 🤰🏼 bardzo za nimi tęskniłam po porodzie ale teraz są takie przyjemności jak trzymanie za rączkę na przykład 🥰🥰

Paulinka niestety spóźniłam się na zdj z sesji ale wyobrażam sobie te Twoje loczki i brzuszek 🩷

Mały update co u nas: nie za ciekawie, malutka bardzo słabo przybiera. Ma skończone 4 miesiące i tylko 5380 g, w 5 tygodni przybrała zaledwie 350g wiec nie łudzę się już ze wykarmię ją samą piersią i zaczęłam podawać mm. Zreszta powoli będę wybierała się do ginekologa zobaczyć jak tam się ma moja endometrioza bo mamy w planach zacząć niedługo starania o rodzeństwo 😍🥰

Migotko, mój ma prawie 3mce i 5500g, ale on startował z 4080, więc też bez szału... wzrost ma w 80 centylu, a masę poniżej 10... 🫣.
    Ja go dokarmiam odciagana butelka prawie od początku, ale to też niewiele daje...
    Trochę zazdroszczę starań o rodzeństwo 😂 bo mój jest tak łagodnym egzemplarzem, że gdyby nie mój pesel to bym nie miała dylematu co dalej 😂

27tc+3 - 😢 [*] 11.20
    37tc+3 - 🌈
    6tc+4 - 😭 [*] 07.24 - żegnaj okruszku...
    3tc+4 💔
    39+0 🌈🩵

event.png
    event.png

_ _ _

X.21 - 1️⃣ IVF - 3️⃣❄️

23.12.21 - 1️⃣FET ❄️4AA 25.08.22 🌈
    _
    04.06.24 2️⃣FET ❄️3AA
    06.07.24 💔
    _
    05.09.24 - 3️⃣FET ❄️4AB
    11.10.24 cp 💔

30.04.25 - 3️⃣IVF

24.09.25 - 4️⃣ FET ❄️4AA
    05.06.2026 - 4080g, 58cm Nunusia 🩵

❄️4AA ❄️4BB ❄️4BB

"Ojcze, jeśli możliwe, oddal ode mnie ten kielich
    Ojcze, jeżeli trzeba, chcę Twoją wolę wypełnić"
‹‹ 355 356 357 358 359
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ