Wozek Anex Sport, kto posiada?
-
Czy ktoras z Was ma ten wózek i może napisać coś na jego temat? My jesteśmy zdecydowani na ten model, jednak mamy problem z kolorem. Trochę przeraza nas czarny z tapicerką comic,czy nie jest zbyt pstrokata? Cały czarny odpada ze względu na materiał ponieważ mamy koty i nie chcemy aby był cały w klaczkach Kolory inne raczej odpadają ze względu na jasną gondole. Boimy się, że będą powstawac widoczne rysy na spodzie i bokach gondoli,np przy przewozeniu w bagazniku. Czy autentycznie tak jest? Z góry dziękuję za odpowiedzi
-
U nas w domu czeka już przepiękny Anex Sport w kolorze liska, gdzie spód budy gondoli i rama wózka są w kolorze czarnym. Bardzo chciałam uniknąć białych części, które zapewne bardziej będą się brudzić, ale dla chcącego nic trudnego i myślę, że można spokojnie zadbać o wózki w jaśniejszych kolorach
Co do jakości wykonania to jedynie używając jego w warunkach sklepowo-domowych mogę stwierdzić, że świetnie się go prowadzi w stosunku do wózków w tym zakresie cenowym, bardzo łatwo składa, ma bardzo dobra amortyzację i jest też jednym z najlżejszych wózków o pompowanych kołach. Na polskim rynku Anexy dopiero wkroczyły na swoją ścieżkę kariery i niewiele jest opinii. Te co są na forach oczywiście są różne, z przewagą pozytywnych. Osobiście liczę na to, że będę zadowolona
p.s. Anex ma też bardzo ciekawą linię Cross, a model w kolorze szarym, który widziałam na żywo był genialny ^^Abradaba
-
O też jestem ciekawa opini, bo rozważamy ten wózek, może ktoś napisze jak się go prowadzi na nierównych powierzchniach? my mieszkamy na obrzeżach miasta, więc chodników i asfaltówek brak
ilae lubi tę wiadomość
-
Jedna z popularnych youtuberek Nudziara ma ten wózek i bardzo fajnie w filmikach opisuje zalety.Ja też się czaję na Anex Sport granatowo-biały w marynarskim stylu lub szary, ale jeszcze trochę za wcześnie na kupowanie wózka w moim wypadku. Poczekam do wiosny. Poza tym muszę pojeździć nim po sklepie i zobaczyć jak się prowadzi.
-
W końcu się zdecydowaliśmy na ten czarno-biały i nie żałujemy Jest piękny, wyjątkowy i jakość wykonania wręcz cudowna. Nie wiem jeszcze jak się będzie sprawowal ale naprawdę wygląda jak wozek za 5tys a nie za 2 tys Prowadzenie bajka,po prostu płynie
-
My mamy anex sport rudy. Jestesmy bardzo zadowoleni z niego. Jest lekki a prowadzi sie go fantastycznie. Ma dobrze zabudowana gondole co bylo dla nas mega plusem bo gondola bedzie nam sluzyla przez cala zime. Malucha mozna tak oslonic ze zaden wiatr nie bedzie straszny.
-
My w przyszłym tygodniu odbieramy w kolorze musztardowym. Po sklepie i poza jeździłam kilkoma i wydaje mi się, że jest bardzo zwinny. Okaże się w praniu jak to będzieNovum Warszawa
04.2016 ICSI 12 dpt hcg 227.7
czekamy na prezent świąteczny. Matylda -
Dziewczyny to konieczne dajcie znać jak już wypróbujecie Szczęśliwego rozwiązania wam życzę
-
Agata.l wrote:Tez bralam go pod uwage ale ta wkladka w spacerowce jest okropna, zagina sie po bokach ze niewiele miejsca pozostaje dla dziecka.. I sama nie wiem..
-