X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wózek rok po roku
Odpowiedz

Wózek rok po roku

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • maya17 Debiutantka

Wysłany: 8 września 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy macie jakieś doświadczenie w tej materii? Ja zamiar kupić wózek tandem dla noworodka i córki 1,8 miesięcy. Wózek na podejrzewam 6-12 miesięcy max, dlatego nie chce wydawać dużo pieniędzy. Potrzebuje wózka który zmieści i się w windzie i samochodzie i sklepie. Używane raczej odpadają bo są albo i tak bardzo drogie albo widać że mocno zużyte albo po prostu w okolicy nikt nie sprzedaje takiego jak bym chciała. Na razie zdecydowałam się na Graco Stadium Duo. A no i musi być możliwość zaczepienia nosidełka Cybex Onyx.

3jgxs65g6av6ekmv.png
  • Natka88 Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 00:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moze zamiast nowego wozka, to do starego dokupisz samo siedzisko, ktore sie przyczepia na stelazu obecnego wozka? Jak wpiszesz w google 'dostawka siedzisko do wozka', to wyskoczy cos takiego. Widzialam w praktyce, rodzice byli zadowoleni, a różnica między dziecmi 2 lata. Nie wiem tylko czy do windy wtedy wjedziesz, choć powinnas, bo konstrukcja jest wezsza od wozka blizniaczego:)

Aniołek <3 29.10.2014 <3 10tc
    Marysia <3 25.09.2015, 3440g i 55cm szczęścia <3
    74didf9h1v4xctmm.png
  • maya17 Debiutantka

Wysłany: 11 września 2015, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytałam opinie i bardzo sobie NIE chwalą rodzice. Poza tym do dwóch lat to jeszcze będzie sporo brakować a w takiej dostawce to dziecko sobie nie odpocznij, a to jeszcze małe dziecko będzie.

3jgxs65g6av6ekmv.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ