Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Alis wypolczuje. Mnie troche mdli ale do wytrzymania
Tez chcialam rodzicom powiedziec na dzien babci o ciazy ale wizyta dopiero w pt wiec sie wstrzymalam. -
alex0806 wrote:Hej dziewczyny wstępnie termin na 12-14 września. chyba mogę już dołączyć, chociaż bardzo chciałam się wstrzymać jak najdłużej dzisiaj widziałam serduszko mojego maleństwa, wg owulacji 6t4d od zeszłego tygodnia mam lekkie plamienia, szczególnie jak się poruszam, więc byłam już 3 dni na l4. Biegam na IP jak durna, ale po dzisiejszym plamienie i USG mogę na chwilę odetchnąć.
100 stron nie nadrobię, ale chętnie będę się udzielać i mam nadzieję że zostanę z wami do września. Miałam być stycznìówką 2019, później czerwcówką 2019. To moja 3 ciąża i mam nadzieję że już tu zagoszczę na dobre
No dzień dobry Czekałam na Ciebiealex0806 lubi tę wiadomość
-
Sovi... Tak mi przykro każda show tego boi jak ognia i przychodzi z nienacka
Morowa przykro, że Cie to spotkalo, tak jak mówisz, trzymam kciuki za kolejny cykl, bo organizm jest teraz przestawiony na ciążę.
Alex witaj, pamiętam a Cię jeszcze z nieszczesnej zakładki poronienie, trzymam mocno kciuki by tym razem się udało!
Gratuluję wczorajszych serduszek!
A co do infekcji to ja jestem przykładem, nigdy nie mam, pierwsza w życiu miałam w pierwszej ciazy, i tak chyba 3 razy, kolejna w 2 ciąży, i kolejna w trzeciej czyli obecnie. jak tylko zachodze to pach, bo pH pochwy się zmienia, ale ja jeszcze nie dostałam antybiotyku, bo mój lekarz uważa, że nie ma badań, że w trakcie organogenezy one nie szkodzą o da po 12 tygodniu. -
bunia86, mnie się na telefonie też zdarzyło kliknąć lubie tam gdzie nie tzreba
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
To i ja dołączę wstępnie termin mam na 19 września w piątek pierwsza wizyta u lekarza, której nie mogę się doczekać czuję się ok, tylko rano po przebudzeniu mnie mdli... I po południu obowiązkowo musi być drzemka, bo padam na twarz
Mamadwojki, elvira, Gosa, k878 lubią tę wiadomość
-
Patrycja05 wrote:To i ja dołączę wstępnie termin mam na 19 września w piątek pierwsza wizyta u lekarza, której nie mogę się doczekać czuję się ok, tylko rano po przebudzeniu mnie mdli... I po południu obowiązkowo musi być drzemka, bo padam na twarz
Patrycja05, VianEthel2 lubią tę wiadomość
Victoria 10.11.2013r
Pola 08.11.2015r
27.01.2018 aniołek 5tc (*)
27.09.2018 aniołki 6tc(*)
Franuś 💙