Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ciężko jest nadrobić z postami Podczytuję, ja na razie siedzę cicho bo dopiero jutro wizyta. Wg mnie to będzie 6t6d, więc będzie czarno na białym co i jak.
Gratuluję wszystkim serduszek
I przytulam te, które tego teraz potrzebują..Bądzcie dzielne :*
Co do infekcji, bo było pytanie. U mnie w poprzedniej ciąży była beta i bach, od razu infekcja. Przy niej były brązowe mini plamienia. Dostałam dopochwowo nystatynę wtedy. Gin mówił, że wiele kobiet przychodzi z betą i infekcją jednocześnie:D Taki stan rzeczy. Da leki i przejdzie
-
Gratuluję wszystkim bijących serduszek.
Mówiłam że na mnie złe wieści się kończą i kropka.
U mnie już chyba po wszystkim. Urodziłam już chyba jajo płodowe. Było w całości więc chyba najlepiej dla mnie. Teraz kontrola za kilka dni i do przodu. Nie załamuję się bo obok siebie mam dwa cuda. Do 40-stki mam jeszcze trochę. za to teraz większa szansa na bliźniaki, za co trzymajcie kciuki w najbliższym cyklu
Aniołek 6/7tc 21.01.2019 [*]
[/url] -
Dziewczyny jestem już po wizycie. Wszystko się przeciągnęło, było prawie 2h opóźnienia.
Lekarz naprawdę fajny, wszystko wyjaśnił. Pęcherzyk urósł z 3.5mm na 8.5 zarodek malutki jest i na razie tyle. Z OM wynika że to już 7 tydzień z USG że 5 ale podobno wszystko może się jeszcze wydarzyć więc czekam kolejny tydzień. Siłą podświadomości zmuszam fasolkę żeby rosła :p jeśli chodzi o krwawienie to stwierdził że jest "czysto" leki dalej brać i odpoczywać.Lami, Arashe, k878 lubią tę wiadomość
29.01.2020 Zosieńka ❤️ 54cm 3184g
29.01.2019 [*] Aniołek- 8 tc. -
Morowa, przykro nam. Jak uda się za jakiś czas to daj nam tu znać, żebyśmy mogły trzymać kciuki
Aguuu, no widzisz, jest progres. Mów do fasolki, nadgoni, zobaczysz następnym razem serduszko. Jaki plan działania jest? Ja jak byłam na 2 USG w 5t5d to był sam pęcherzyk i wiek ciąży wiliczyło na 4t5d, czyli tydzien opóźnienia. W 7t0d jak już na USG pojawił się zarodek to wyliczyli wielkością 7t0d. Czyli przez 9 dni w rzeczywistosci wszystko urosło jak 16 dni wg USG. Więc nie martw się, nadgoni
Gratuluję serduszek!alis132, aranja, Aguuu, axie92 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Hej dziewczyny. Ja dzisiaj zamierzam w pracy powiedzieć o ciąży i iść na l4, żeby odpoczywać i te plamienia minimalizować. W nocy się obudziłam i się stresowałam jak to powiedzieć, a teraz mam mega mdłości ;/ też jestem senna, szczególnie w pracy przed komputerem, ale rzadko udaje mi się zdrzemnąć po pracy. Na l4 będę sobie odbijać ten czas przede mną teraz najważniejsze tygodnie i zamierzam zrobić wszystko dla tej ciąży. Staraliśmy się 2 lata i w dzień mojego pierwszego terminu, kiedy już mnie złapał smutek, zobaczyłam 2 kreski
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Hey ja z córką już u lekarza nie dość że gorączka to krew z nosa leci więc nie ciekawie biorę opiekę do niedzieli i robię jej badania od podstaw a i lepiej dla mnie gdyż w pracy stresować się nie będę za bardzo tylko w domu odpocznę.
W poniedziałek wrócę do pracy a na 17 mam wizytę więc wtedy będę się jakoś stresować ale przeżyje
Mdłości nadal aktywne i trochę mi nawet piersi urosły już nie wiem co jeść bo wszystko ble
Gratuluję serduszek każdej mamusi i proszę o kciuki za moje maleństwo by obok tego ciała żółtkowego pojawił się mały gigant z małym sercemVictoria 10.11.2013r
Pola 08.11.2015r
27.01.2018 aniołek 5tc (*)
27.09.2018 aniołki 6tc(*)
Franuś 💙
-
Mamadwojki trzymam Nie zazdroszczę sytuacji z córcią, oby szybko wróciła do zdrowia.
Mamadwojki lubi tę wiadomość
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Amy, czemu do kwietnia aż? Może warto chociaż na tydzień iść i się zregenerować.
Ja już rano wstałam z katarem. Jeden dzień w pracy wystarczył. Chociaż wczorajszy mnie pogromił, bo byłam 12 h.
Czy leci Wam krew z nosa? Nie to, że leci mi ciurkiem, ale codziennie rano mam krew na chusteczce. Nie miałam tak nigdy wcześniej, zaczęli się od 5tyg. Ale w zasadzie jeszcze u lekarza nie podnosilam alarmu.
Mamadwojki, szybkiego powrotu do zdrowia dla dzieciaczka.
Trzymam kciuki za wszystkie wizytyWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2019, 08:19
Mamadwojki lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Lami wrote:Amy, czemu do kwietnia aż? Może warto chociaż na tydzień iść i się zregenerować.
Ja już rano wstałam z katarem. Jeden dzień w pracy wystarczył. Chociaż wczorajszy mnie pogromił, bo byłam 12 h.
Czy leci Wam krew z nosa? Nie to, że leci mi ciurkiem, ale codziennie rano mam krew na chusteczce. Nie miałam tak nigdy wcześniej, zaczęli się od 5tyg. Ale w zasadzie jeszcze u lekarza nie podnosilam alarmu.
Mamadwojki, szybkiego powrotu do zdrowia dla dzieciaczka.
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty
Mi znacznie częściej idzie krew w ciąży niż bez- jest ogólnie większe ukrwienie i to dlatego -
A ja obudziłam się dzisiaj że swędzeniem na opryszczkę... Pięknie. I do tego Mąż na śniadanie upiekł kiełbasę... Od godziny z przerwami wietrze mieszkanie, bo zbiera mi się na wymioty. To chyba dobrze, chociaż mało przyjemnie :p29.01.2020 Zosieńka ❤️ 54cm 3184g
29.01.2019 [*] Aniołek- 8 tc. -
Hej kochane, ja pisze dzisiaj na wpół przytomna, moje zmęczenie sięga zenitu, zaspałam nawet jak nigdy do pracy, nie myślę, nie funkcjonuję po prostu jakbym to nie była ja, ogromne zmęczenie mnie ogarnia i senność.
Morowa trzymam kciuki za bliźniaki w kolejnym cyklu !!!!!
Aguuu gratuluję wizyty i trochę cierpliwości fasolka nadgoni i na następnej wizycie zobaczysz już serduszko
Mamadwójki zdrowia dla was !!!!
Lami uważaj na siebie teraz nasze organizmy są bardzo osłabione, może być tego objawem ta poranna krew z nosa, ale bądź czujna i w razie czego do lekarza !
Życzę wam miłego dnia !
Chociaż nie wiem jak dotrwam i czy nie zasnę na biurku ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2019, 08:32
Aguuu, Mamadwojki lubią tę wiadomość
-
Ja też zasypiam na biurku ale doliczę jeszcze kilka dokumentów i idę do domu. Dogadałam się z szefową że będę pracować zdalnie na tyle, na ile dam radę A jak nie to mam iść na l4. Ludzka kobieta
pola0909, axie92 lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Mama dwójki mam umowę do kwietnia, będę próbować walczyć o umowę na czas nieokreślony wtedy niech się dzieje co chce. Ja też walczę z opryszczka, ostatnio miałam ja po ciąży z młodą. Także organizm rzeczywiście jest osłabiony, w sumie powinnam trochę wypocząć ale nie umiem rzucić roboty
-
Ja mam pracę w domu na szczęście, ale dziś zebrało mnie na sprzątanie. Tylko już się zmęczyłam... słabo coś z wydolnością.
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
A ja muszę posprzątać ale mi się nie chce strasznie mnie mdli ja muszę czekać do końca lutego i papa witaj chorobowe fakt tylko do dnia porodu ale dobre i toVictoria 10.11.2013r
Pola 08.11.2015r
27.01.2018 aniołek 5tc (*)
27.09.2018 aniołki 6tc(*)
Franuś 💙
-
Hej dziewczynki u mnie będą intensywne 2 tygodnie. Zaliczenia i egzaminy na uczelni. W sobotę wizyta potem znowu egzaminy. Dziś przedstawienie w przedszkolu mojej córci na dzień babci i dziadka.. więc zdecydowałam się dziś powiedzieć mojej mamie o ciąży.trzymajcie kciuki bo to jest nerwowa kobieta
Lami, elvira, pola0909, alis132, axie92, Arashe, VianEthel2, zatroskana, Mamadwojki lubią tę wiadomość