Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
perfectangel85 wrote:Cycki mi znowu urosły nigdy bym nie pomyślała że będę niezadowolona z wielkiego biustu.Gdzie się w staniki zaopatrujecie?
-
Hej kobietki Ja zaczynam 24 tydzień Co do wagi to u mnie 3 kg na plusie ale jak patrze na mój brzuch a mojej koleżanki, która jest 6 kg na plusie to zastanawiam sie gdzie ona ma ten brzuch... U mnie to już widać brzuszek a ona jak ma luźniejsza bluzkę to nic nie widać
-
Karooolcia :) wrote:Hej kobietki Ja zaczynam 24 tydzień Co do wagi to u mnie 3 kg na plusie ale jak patrze na mój brzuch a mojej koleżanki, która jest 6 kg na plusie to zastanawiam sie gdzie ona ma ten brzuch... U mnie to już widać brzuszek a ona jak ma luźniejsza bluzkę to nic nie widać
U mnie jest podobne, jestem z koleżanka z pracy dokładnie w tym samym dniu ciąży. Ona mimo tego ze mega wymiotowała i dopiero wróciła do wagi z przed ciąży, ma duży, widoczny brzuch, a ja mimo ze mam 5kg na plusie to jak nałożę cos luźnego to nie koniecznie widać ze jestem w ciąży. Także nie ma na to reguły;) -
Słonka ja mam mega brzuszek duży a jak na razie 2 kg na plusie niby jestem zadowolona bo startuje z dużej wagi ale zastanawia mnie to ze 2 kg a taki duży brzusio
Synek Piotruś 2019 Córeczka Oliwia 2013 . Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
Zorganizowana:) wrote:Właśnie podpowiedzcie cos bo ja się już znowu nie meszcze w kolejny stanik, a ostatni chciałam być oszczędna i kupiłam w pepco, stwierdziłam ze to tylko na chwile...ale niestety trafiłam na jakiś źle wszyty material i nie da się tego nosić...to już wole dopłacić a mieć wygode;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2017, 12:44
-
Emila 92 właśnie tez jestem troche przerażona, bo zawsze nosze B, a teraz D robi się za mały...ostatnio położna mi mówiła żeby poczekać z kupowaniem staników ciążowych i kupić zaraz przed porodem dwa rozmiary większy niż będzie aktualny, bo w czasie laktacji piersi się tak powiększają...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2017, 13:04
-
Karolka12345 wrote:Dziewczyny jaki laktator bo głupieję...
Medela Mini Electric, Medela Swing czy Lovi Prolactwis (też dwufazowy jak medela swing, ale o 200 zł tańszy....)⚘Kwiatuszek lubi tę wiadomość
Aniołki
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ea306a6dd05a.jpg
2 kg na plusie ❤❤smeg, mkl, Niesia86, ⚘Kwiatuszek, natty85, Cameline, ew101, Annie1981, aswalda, joaska1985, Lisa85, nowamamusia lubią tę wiadomość
Aniołki
kurcze ja myslę, że Danek pozostanie chlopcem bo w sumie i moj lekarz w Pl i tutaj w Irlandii zgodnie widzieli jajka
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d5b6e93c69f6.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2017, 14:03
Lisa85 lubi tę wiadomość
Daniel
-
Dziewczyny któraś się martwiła małą wagą dziecka, mojego męża siostra w 24 tygodniu jak była na usg to córka ważyła 260g, fakt urodziła się jako wcześniak ale siostra wszystkie dzieci rodzi jako wcześniaki ( miesiąc wcześniej), w każdym bądź razie z dziewczynką wszystko ok jest.