Współżycie, przyspieszenie porodu
-
nick nieaktualnyJestem w 38 tygodniu ciąży. Jakiś czas temu odstawiłam wszystkie leki na podtrzymanie ciąży. Teoretycznie jest to już ciąża donoszona,ale chciałabym poznać wasze zdanie na temat seksu gdy połowę ciążę miałam podtrzymywana luteina i magnezem. Wizytę u lekarza mam dopiero za tydzień. Pytam tak z ciekawości czy któraś z was była też w takiej sytuacji i uprawiała seks pod koniec ciąży?
-
nick nieaktualny
-
Strawberry wrote:Jestem w 38 tygodniu ciąży. Jakiś czas temu odstawiłam wszystkie leki na podtrzymanie ciąży. Teoretycznie jest to już ciąża donoszona,ale chciałabym poznać wasze zdanie na temat seksu gdy połowę ciążę miałam podtrzymywana luteina i magnezem. Wizytę u lekarza mam dopiero za tydzień. Pytam tak z ciekawości czy któraś z was była też w takiej sytuacji i uprawiała seks pod koniec ciąży?
Z tym to różnie bywa urodziłam 5 dzieci i tylko przy 3 porodzie przytulanki pomogły
, a czy na prawdę to przyśpieszyło poród to tego nie wiem może i wpłynęły na to przytulaski, może zadzwoń do gina albo z położną się skontaktuj życzę szybkiego rozwiązania 🙂 .Mama 5 dzieci 🧒👩🦱👩🦱👩🦱🧒
04.06.2016.r 9 tc [*] Aniołek 😇💔 Pamiętamy 💔
Ślub cywilny 28.09.2013r ❤️❤️
Ślub kościelny 💒 26.11.2017r
Na ovufriend i bbf od 2016 r.
" Jeszcze będzie pięknie , mimo wszystko.
Tylko załóż wygodne buty , bo masz do przejścia całe życie ".
Jan Paweł II -