SUPLEMENT DIETY

💜 KWAS FOLIOWY POD LUPĄ 💜

Wiesz, że jest ważny. Ale czy wiesz, który, kiedy i dlaczego?
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wszystko i nic...
Odpowiedz

Wszystko i nic...

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • DVD22 Nowa

Wysłany: 13 września 2023, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Piszę do was z zapytaniem...
    Otóż moja partnerka od 3 tygodni doznawała objawów ciąży, dosłownie wszystkich jakie są wymieniane.
    Wczoraj dostała krwawienia( jasnoróżowe plamienie)
    Byliśmy pewni że to plamienie jak przy ciąży.. objawy ciąży dalej były
    Dziś nad ranem krew już była jak przy okresie ale objawy ciąży się utrzymują ( w tym przypadku dokładnie to senność i mdłości)
    Nie wiem już sam co to może być...
    Dziś idziemy do ginekologa i mam nadzieję usłyszeć same dobre wieści...

• Mimisia Autorytet

Wysłany: 13 września 2023, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czemu nie zrobicie testu ciążowego?

abbigal lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ