X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wszystko i nic...
Odpowiedz

Wszystko i nic...

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • DVD22 Nowa

Wysłany: 13 września 2023, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Piszę do was z zapytaniem...
    Otóż moja partnerka od 3 tygodni doznawała objawów ciąży, dosłownie wszystkich jakie są wymieniane.
    Wczoraj dostała krwawienia( jasnoróżowe plamienie)
    Byliśmy pewni że to plamienie jak przy ciąży.. objawy ciąży dalej były
    Dziś nad ranem krew już była jak przy okresie ale objawy ciąży się utrzymują ( w tym przypadku dokładnie to senność i mdłości)
    Nie wiem już sam co to może być...
    Dziś idziemy do ginekologa i mam nadzieję usłyszeć same dobre wieści...

• Mimisia Autorytet

Wysłany: 13 września 2023, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czemu nie zrobicie testu ciążowego?

abbigal lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ