X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wszystko i nic...
Odpowiedz

Wszystko i nic...

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • DVD22 Nowa

Wysłany: 13 września 2023, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Piszę do was z zapytaniem...
    Otóż moja partnerka od 3 tygodni doznawała objawów ciąży, dosłownie wszystkich jakie są wymieniane.
    Wczoraj dostała krwawienia( jasnoróżowe plamienie)
    Byliśmy pewni że to plamienie jak przy ciąży.. objawy ciąży dalej były
    Dziś nad ranem krew już była jak przy okresie ale objawy ciąży się utrzymują ( w tym przypadku dokładnie to senność i mdłości)
    Nie wiem już sam co to może być...
    Dziś idziemy do ginekologa i mam nadzieję usłyszeć same dobre wieści...

• Mimisia Autorytet

Wysłany: 13 września 2023, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czemu nie zrobicie testu ciążowego?

abbigal lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ