X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wszystko i nic...
Odpowiedz

Wszystko i nic...

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • DVD22 Nowa

Wysłany: 13 września 2023, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Piszę do was z zapytaniem...
    Otóż moja partnerka od 3 tygodni doznawała objawów ciąży, dosłownie wszystkich jakie są wymieniane.
    Wczoraj dostała krwawienia( jasnoróżowe plamienie)
    Byliśmy pewni że to plamienie jak przy ciąży.. objawy ciąży dalej były
    Dziś nad ranem krew już była jak przy okresie ale objawy ciąży się utrzymują ( w tym przypadku dokładnie to senność i mdłości)
    Nie wiem już sam co to może być...
    Dziś idziemy do ginekologa i mam nadzieję usłyszeć same dobre wieści...

• Mimisia Autorytet

Wysłany: 13 września 2023, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czemu nie zrobicie testu ciążowego?

abbigal lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ