X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne wycofana seria kwasu foliowego
Odpowiedz

wycofana seria kwasu foliowego

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Cytruska Znajoma

Wysłany: 10 lutego 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słyszałyście o tym? no i weź tu coś bierz....

http://fakty.interia.pl/polska/news-gif-wycofuje-z-aptek-kwas-foliowy,nId,1662797

w4sqskjo6iyngx8g.png

no i jest ..... Boże, żeby ładnie rosła fasolka :D
  • JoJo86 Ekspertka

Wysłany: 11 lutego 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja znalazłam taką informację:

UWAGA: Ten lek wydawany jest jedynie na receptę i informacja o wycofaniu dotyczy jedynie tego, przepisywanego przez lekarzy leku. Nie jest to popularny Folik, czy inna odmiana kwasu foliowego o mniejszej ilości substancji czynnej – Acidum Folicum.

Więc zależy jaki brałaś, ja łykałam tej firmy ale ten bez recepty 0,4mg, a wycofany jest na receptę 5mg. Mimo wszystko kupię sobie jakiś inny a ten pójdzie do kosza

uwo943r8xa2yg4kz.png
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja brałam ten na receptę.

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • Cytruska Znajoma

Wysłany: 12 lutego 2015, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na szczęście nie ten na receptę... uf...

w4sqskjo6iyngx8g.png

no i jest ..... Boże, żeby ładnie rosła fasolka :D
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ