X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne wycofana seria kwasu foliowego
Odpowiedz

wycofana seria kwasu foliowego

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Cytruska Znajoma

Wysłany: 10 lutego 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słyszałyście o tym? no i weź tu coś bierz....

http://fakty.interia.pl/polska/news-gif-wycofuje-z-aptek-kwas-foliowy,nId,1662797

w4sqskjo6iyngx8g.png

no i jest ..... Boże, żeby ładnie rosła fasolka :D
  • JoJo86 Ekspertka

Wysłany: 11 lutego 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja znalazłam taką informację:

UWAGA: Ten lek wydawany jest jedynie na receptę i informacja o wycofaniu dotyczy jedynie tego, przepisywanego przez lekarzy leku. Nie jest to popularny Folik, czy inna odmiana kwasu foliowego o mniejszej ilości substancji czynnej – Acidum Folicum.

Więc zależy jaki brałaś, ja łykałam tej firmy ale ten bez recepty 0,4mg, a wycofany jest na receptę 5mg. Mimo wszystko kupię sobie jakiś inny a ten pójdzie do kosza

uwo943r8xa2yg4kz.png
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja brałam ten na receptę.

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • Cytruska Znajoma

Wysłany: 12 lutego 2015, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na szczęście nie ten na receptę... uf...

w4sqskjo6iyngx8g.png

no i jest ..... Boże, żeby ładnie rosła fasolka :D
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ