X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wynik beta hcg
Odpowiedz

Wynik beta hcg

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Laura93 Koleżanka

Wysłany: 8 września 2018, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny.

Wczoraj zrobiłam badania beta hcg, wynik 40.98. Jednak zrobiłam je po miesiące, która była 30 sierpnia. Poprzednią miałam 26 lipca. Z norm internetowych wychodzi 3-4 tydzień od owulacji. Jednak patrząc w kalendarzyk nie zgadza mi się to z datą współżycia

24.09.17 ❤[*]
    15.11.17❤[*]
    1.06.18 ❤[*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2018, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlaczego w ogóle robiłaś betę na początku cyklu? Miałaś normalną miesiączkę czy jakieś skąpe krwawienie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2018, 15:53

• Laura93 Koleżanka

Wysłany: 9 września 2018, 00:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słabo się czułam i zrobiłam test, żeby potwierdzić dwie kreski poszłam na betę. Skąpe krwawienie, które przeszło w brązowe plamienie.

24.09.17 ❤[*]
    15.11.17❤[*]
    1.06.18 ❤[*]
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ