X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wyniki beta HCG
Odpowiedz

Wyniki beta HCG

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • annamaria2016 Nowa

Wysłany: 16 stycznia 2016, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Wam
    Jestem tu nowa
    Opiszę pokrótce sytuację
    Miałam okres 8 grudnia i robiłam test plytkowy 10 stycznia - wyszedł negatywny.
    Dziś robiłam badanie beta Hcg i wynik mam 4996. Ponoć to szósty tydzień ciąży tylko jakim cudem tamten test wyszedł negatywny i jakim cudem miałby być szósty tydzień ciąży gdy miałam ten okres w grudniu tak jak zawsze całe 6 dni
    Proszę o odpowiedzi

ania1983
  • kama005 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Owu wcześniej?
    test wadliwy?

Wiktoria 11.07 12:12 3225g 55cm SN

1usapiqvhk164civ.png
  • mylola Ekspertka

Wysłany: 16 stycznia 2016, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi długo nie wychodziły testy z moczu ;) także tym nie ma co się przejmować. A wedlug miesiączki, który to tydzień miałby być?

8p3o3e3kdmy2lofu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2016, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ginekolog potwierdził , że to 6ty tydzień czy wnioskujesz po wysokości bety i normach z laboratorium? Jeśli tak to aż tak nie sugeruje się tym. zwyczajnie może być wyższa i wskazywać na 6ty a jesteś w 4 albo masz bliźnięta :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ