X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wyniki beta HCG
Odpowiedz

Wyniki beta HCG

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • annamaria2016 Nowa

Wysłany: 16 stycznia 2016, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Wam
    Jestem tu nowa
    Opiszę pokrótce sytuację
    Miałam okres 8 grudnia i robiłam test plytkowy 10 stycznia - wyszedł negatywny.
    Dziś robiłam badanie beta Hcg i wynik mam 4996. Ponoć to szósty tydzień ciąży tylko jakim cudem tamten test wyszedł negatywny i jakim cudem miałby być szósty tydzień ciąży gdy miałam ten okres w grudniu tak jak zawsze całe 6 dni
    Proszę o odpowiedzi

ania1983
  • kama005 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Owu wcześniej?
    test wadliwy?

Wiktoria 11.07 12:12 3225g 55cm SN

1usapiqvhk164civ.png
  • mylola Ekspertka

Wysłany: 16 stycznia 2016, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi długo nie wychodziły testy z moczu ;) także tym nie ma co się przejmować. A wedlug miesiączki, który to tydzień miałby być?

8p3o3e3kdmy2lofu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2016, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ginekolog potwierdził , że to 6ty tydzień czy wnioskujesz po wysokości bety i normach z laboratorium? Jeśli tak to aż tak nie sugeruje się tym. zwyczajnie może być wyższa i wskazywać na 6ty a jesteś w 4 albo masz bliźnięta :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ