Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wyniki beta HCG
Odpowiedz

Wyniki beta HCG

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • annamaria2016 Nowa

Wysłany: 16 stycznia 2016, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Wam
    Jestem tu nowa
    Opiszę pokrótce sytuację
    Miałam okres 8 grudnia i robiłam test plytkowy 10 stycznia - wyszedł negatywny.
    Dziś robiłam badanie beta Hcg i wynik mam 4996. Ponoć to szósty tydzień ciąży tylko jakim cudem tamten test wyszedł negatywny i jakim cudem miałby być szósty tydzień ciąży gdy miałam ten okres w grudniu tak jak zawsze całe 6 dni
    Proszę o odpowiedzi

ania1983
  • kama005 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Owu wcześniej?
    test wadliwy?

Wiktoria 11.07 12:12 3225g 55cm SN

1usapiqvhk164civ.png
  • mylola Ekspertka

Wysłany: 16 stycznia 2016, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi długo nie wychodziły testy z moczu ;) także tym nie ma co się przejmować. A wedlug miesiączki, który to tydzień miałby być?

8p3o3e3kdmy2lofu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2016, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ginekolog potwierdził , że to 6ty tydzień czy wnioskujesz po wysokości bety i normach z laboratorium? Jeśli tak to aż tak nie sugeruje się tym. zwyczajnie może być wyższa i wskazywać na 6ty a jesteś w 4 albo masz bliźnięta :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ