X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Z przymrużeniem oka- chłopiec czy dziewczynka?
Odpowiedz

Z przymrużeniem oka- chłopiec czy dziewczynka?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Avre Debiutantka

Wysłany: 25 czerwca 2017, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, chciałam założyć post związany z planowaniem płci. Oczywiście wszystkie wiem, że najważniejsze aby dziecko było przede wszystkim zdrowe a płeć to kwestia mocno drugorzędna ale... każda z nas ma na pewno choć minimalne preferencje.

Obiła mi się o uszy teoria, o której pewnie wiele z was slyszało: damskie plemniki są cięższe ale wytrwalsze, a męskie szybsze ale słabsze, czyli przed owulacja szybciej trafi się dziewczynka, w trakcie i po-chłopiec. Czy u was sie to sprawdziło? W mojej pierwszej ciąży tak, jest dziewczynka z przed owulacji. A jak u was?

Ps. potraktujcie ten post humorystycznie;)

8599yx8dfxitqw4o.png

Ania 7/7/2015
  • Emotka29 Debiutantka

Wysłany: 25 czerwca 2017, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi to ciezko okreslic bo nie wiem kiedy mialam owulacje a kochalam sie raz od niechcenia i jakos wyszlo nie wiem jeszcze co ale czuje ze dziewczyna :-)

Bedzie dobdzie...
  • Magduśka Koleżanka

Wysłany: 3 lipca 2017, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Córka przed owulacji,syn w owulacje. U mnie się sprawdzilo

Magdalena
  • Milenka~11 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2017, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od początku czułam, że chłopak. Ze skraju samego skraju płodności. Miałam farta;-). Następnym razem będziemy celować w dziewczynkę, jak się uda to opiszę metody;-). Poczekajcie do lutego 2019.

dqpri09k6uedld97.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2017, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie wgg tej metody powinnam mieć syna, syna i córkę, więc skuteczność 66%, ale znowu teściowa powinna mieć z tej metody syna i 4 córki, a ma samych chłopów :P

• Tzofiya Znajoma

Wysłany: 30 sierpnia 2017, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie sprawdziła się ta metoda, współżycie przed owulacją i córeczka :D

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ