Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej kochane, melduję, że u nas już wszystko dobrze. Na jak długo? nigdy nie wiadomo, ale póki co trzeba się cieszyć Gratuluję Wam wszystkich udanych wizyt, World Tobie jeszcze raz gratuluję ślicznego maluszka :*
Mam nadzieję, że święta upłynęły Wam w miłej, rodzinnej atmosferze
u nas było pracowicie, od czwartku codziennie w kościele po tyle godzin, że jestem wymęczona tymi świętami bardziej niż wypoczęta, ale to standard w Wielkanoc niestety. W Niedzielę siedziałam w kościele od 9 do 13 non stop w dodatku Basia w środę w nocy dostała gorączki, jak się potem okazało złapała trzydniówkę, ale dodatkowo jeszcze krzykiem zdarła sobie gardełko i stąd mylna diagnoza była, myślała lekarka że od gardelka infekcja... miała przez 3 dni temperaturę non stop, a po 3 dniach poszła gorączka precz, ale wyskoczyły krostki, najbardziej na główce i szyjce biedna. Taka marudna od tamtej pory się zrobiła, że już nie mam siły nawet na rękach jej zle... Zęby tak ją męczą, że biedna nie bardzo chce jeść nawet, z żelem się nie rozstajemy, a na noc obowiązkowo przeciwbólowy syropek, bo inaczej od 1 w nocy potrafi być ryk przez pół nocy
A co u Was słychać? Dziękuję wszystkim Wam za dobre słowo gdy go potrzebowałam, jesteście nieocenioneDuśka;), Evelin, Aguś77 lubią tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/45bb2efc5134.jpg
19Biedroneczka91, ines., Kim87, czarnulka24, Evelin lubią tę wiadomość
07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
8 sierpnia - dodatni test owulacyjny
22 sierpnia - 2 kreseczki
Aniołek 14.10.2015
-
worldbyme wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/45bb2efc5134.jpg
o mamusiu jakie śliczności!
Cześć Sylwia dobrze Cie widzieć, a tymbardziej czytać, że u Was wszystko ok.Sylwia91 lubi tę wiadomość
Córcia 16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek 10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
Tuliska wrote:Ja również życzę wszystkim mamom samych wyjątkowości
World cudownie ♡ oj święta będą cudowne :*
Cherry dziękuję u mnie, u nas, mam nadzieję że "u nas" wszystko dobrze 5.05 mam prenatalne, wtedy dopiero dowiem się czy wszystko w porządku bo mój gin wcześniej się urlopuje no i wtedy chyba dopiero rozum pozwoli sercu marzyć
Trzymam kciuki żeby czas do 5 mają zlecial szybko! No i wogole żeby wiesz :*:*:*:*
Jak się czujesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2017, 08:38
Evelin lubi tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Dziewczyny musze się wam pochwalić moimi 2 skarbami oto one
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/49612e8cbc58.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3a130b12c25c.jpg
19Biedroneczka91, Evelin, Aguś77, Bella_Bella, Sylwia91, Duśka;), bita_smietana, wvmvw, worldbyme, mysia09, misiaq, ines., Caro, elmo88, Kim87, Cherry_Blossom, WaldhauzerM, Posok82 lubią tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Bella_Bella wrote:Dziś zaczynamy 15tc Brzuszek się zaokrąglił, waga wyjściowa około 59kg obecna 60,8kg27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Sylwia91 wrote:Lilith z tego co wiem to Waldi chrzci w tą sobotę dopiero nie wiem jak Klaudys
ale zimno sie zrobiło, mamy i tak zakaz wychodzenia narazie to dobrze ze chociaz nic nie tracimy kiedy jej wyjdzie jakiś ząb ? poziom marudzenia sięga zenitu
Aaaaa... To skleroza Ty Kochana o wszystkim pamiętasz
Cieszę się, że lepiej u WasSylwia91 lubi tę wiadomość
-
Hej kochane :*
Macierzyństwo zabiera mi cały wolny czas , ale jestem mega szczęśliwa
Nawet w lany poniedziałek byliśmy z A w kinie na Szybcy i wściekli 8, suuuper było ale to dlatego że wszyscy mieli wolne i mieliśmy Go z kim zostawić
Bardzo ale to bardzo dziękuję Wam za " zajączka" już wiem o co chodzilo
Dziekuje Ja , jak i moje chłopaki jesteście cudowne
KLAUDIA jak po chrzcinach ?
Bella. Ty to jesteś chudzinka
Mysia ale szybko leci ten czas :*
Sylwia i jak z Basia ? Dużo dla niej zdrówka ode mnie i Kuby :*
World kochanie, cudowny Twój synek
Lili pokaż mi wyprawke na fb :*
Waldi co u Was ? Ja to ostatnio miałam zapytać jak wg Tosiu reaguje na całą sytuacje.. ? Mam nadzieję że Leon już lepiej
Czarnulko kochanie, cudowne bobaski
Biedronka jak zawsze całuje, sprawdz konto
Po krótce co u Nas...
Było pod górkę..
Kuba miał problemy z kupkami
Bardzo się męczył.. zresztą pryki to samo..
Poznałam co to nie przespane noce..
Serce mi pekalo jak płakał.. chwytaliśmy sie wszystkiego żeby pomogło..
Dziś byliśmy u pediatry, naszczescie jest zdrowy jak ryba. Musimy dużo brzuszka masowac, przepajac woda i dawać kropelki. Nieszczęście to nie zaparcia bo brzuszek miękki A kupka ładna.. oby częściej zaczął robic bądź chociaż swobodnie prykal, trzymajcie kciuki :*
My zaraz się budzimy na mycie , w razie czego fb :* tesknie za Wami , całuje cały Nasz wątekBella_Bella, Sylwia91, Duśka;), mysia09, czarnulka24, elmo88 lubią tę wiadomość