Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
LILITH.P wrote:Hej
Co u Was??
Bartuś w poniedziałek miał 590g, brzunio skacze jak szalony, często bierzemy nospe, bo się spina no i magnez 3x1 i luteine dalej.
Wczoraj napadlam na promocje w Motherhood i wyprawka naprawdę bardzo ładnie nam się składa - planuje do 3 trym mieć już w miarę zamknięta.
A tak to w miarę ok
Co u Was? już niedługo!!!!!!mysia09, Evelin lubią tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
My dzisiaj 7 Dzień tu i na wyjście sie nie zapowiada Od kiedy dostał cyca non stop by na nim wisiał bo jak dostawie to wielki krzyk :p
wvmvw, Allmita, Posok82, Evelin lubią tę wiadomość
07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
8 sierpnia - dodatni test owulacyjny
22 sierpnia - 2 kreseczki
Aniołek 14.10.2015
-
Cześć i czołem! Szybko Was nadrabiam World trzymajcie sie dzielnie, wytrzymacie i do poniedziałku najważniejsze, że wszystko jest z Wami dobrze a te kilka dni to i tak piorunem zleci .
Lili to według zaleceń odpoczywać proszę i dostarczać synowi wszystkiego co potrzebuje żeby sie z tym majowym rozpakowywaniem wstrzymać .
Bella gratulacje rzeczywiście babęl rośnie w ekstremalnym tempie i najważniejsze, ze wszystko u niego dobrze . Płeć dalej owiana tajemnicą?
Buziaki i uściski dla Wszystkich!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2017, 13:35
Cherry_Blossom, Bella_Bella, worldbyme, Evelin lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny:)my po kolejnej wizycie:) Malutki jest nisko, ale szyjka ładnie trzyma:)wszystkie wymiary zgodne z terminem i Tuptuś waży już 2100gram:)
elmo88, czarnulka24, bita_smietana, Allmita, Cherry_Blossom, wvmvw, Duśka;), Evelin, ines. lubią tę wiadomość
wvmvw wrote:Cześć i czołem! Szybko Was nadrabiam World trzymajcie sie dzielnie, wytrzymacie i do poniedziałku najważniejsze, że wszystko jest z Wami dobrze a te kilka dni to i tak piorunem zleci .
Lili to według zaleceń odpoczywać proszę i dostarczać synowi wszystkiego co potrzebuje żeby sie z tym majowym rozpakowywaniem wstrzymać .
Bella gratulacje rzeczywiście babęl rośnie w ekstremalnym tempie i najważniejsze, ze wszystko u niego dobrze . Płeć dalej owiana tajemnicą?
Buziaki i uściski dla Wszystkich!
Tak, na poznanie płci mam grzecznie czekać do 20tc. Ale liczę na to, że poznam ją wcześniej skoro Bąbel tak szybko rośnieelmo88, mysia09, Evelin lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny:) My juz zaczęliśmy 3 miesiąc, ale to zleciało....ale wsumie juz chciałaby 10 maja...i usłyszeć ze wszystko jest dobrze:)A tak to w miare dobrze się czuje:) Jedynie to jestem straszny głodomór....po 1,5h jestem od nowa glodna:/ Staram się jeść dużo warzyw i owoców:) I popołudniowe drzemki tez mnie dopadają:p Pozdrawiam wszystkie mamusie w dwupaku jak i juz rozpakowane<3
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2017, 18:47
Bella_Bella, Cherry_Blossom, Evelin lubią tę wiadomość
-
mysia09 wrote:Hej Dziewczyny:) My juz zaczęliśmy 3 miesiąc, ale to zleciało....ale wsumie juz chciałaby 10 maja...i usłyszeć ze wszystko jest dobrze:)A tak to w miare dobrze się czuje:) Jedynie to jestem straszny głodomór....po 1,5h jestem od nowa glodna:/ Staram się jeść dużo warzyw i owoców:) I popołudniowe drzemki tez mnie dopadają:p Pozdrawiam wszystkie mamusie w dwupaku jak i juz rozpakowane<3
Boże Mysia niedawno test ciążowy robilas a tu juz 3 miesiac ? Boże ale zlecialo tak samo jak mi szybko zlecialo 14 miesięcy staran. Wczoraj sie z mężem smielismy ze jakby nam sie udalo w pierwszym cyklu to bobas by teraz uczyl sie siadac no coz będzie co ma byćmysia09 lubi tę wiadomość
31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
Dzień dobry wszystkim zapakowanym i rozpakowanym mamusiom ♡
Czytam na bieżąco i wszystko wiem ale nie mam zupełnie czasu i werwy żeby pisać, w każdym razie ciesze się jak wy się cieszycie i smuce jak wam przez chwilę jest troszkę gorzej
Ja tak ni z gruszki, ni z pietruszki...
Dziewczyny macie może detektory tętna? Konkretnie o Sonoline B i C pytam
Pozdrawiam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2017, 07:18
wvmvw, Caro, Evelin, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
Tuliska wrote:Dzień dobry wszystkim zapakowanym i rozpakowanym mamusiom ♡
Czytam na bieżąco i wszystko wiem ale nie mam zupełnie czasu i werwy żeby pisać, w każdym razie ciesze się jak wy się cieszycie i smuce jak wam przez chwilę jest troszkę gorzej
Pozdrawiam
Moja znajoma ma Sanoline B i jest z niego zadowolona. Słucha serduszka od 12tcTuliska lubi tę wiadomość
-
Pozdrawiam
Ja chciałam kupić ale lekarz mi odradzil. Powiedzial, ze czasem dzidzius moze sie tak ułożyć ze detektor nie odszuka tętna bo po prostu będzie to niemożliwe nawet na profesjonalnym sprzęcie. No i, że tylko usg ZAWSZE nam wykaże akcje serca. Więc stwierdziłam, że nie chce mieć ataków paniki co drugi dzień, zawsze można jechać na ip i sprawdzić czy wszysyko jest w porządku. No i ostatecznie mnie przekonałWiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2017, 08:22
Cherry_Blossom lubi tę wiadomość
-
PozdrawiamTuliska lubi tę wiadomość
wvmvw wrote:Kobitki jakieś sprawdzone sposoby na ból głowy? Zdycham od rańcaOlgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g
24.01.2017r - 5500g i 60 cm
07.02.2017r.- 5800g i 62cm
04.03.2017r. - 6300g i 67cm
21.03.17 6600g i 70cm
07.04.17 7kg i 71cm 09.05.17- 8kg i 73cm