X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Zapalenie pęcherza
Odpowiedz

Zapalenie pęcherza

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Azorczynka Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2017, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drogie Panie, potrzebuję porady. Jestem w 2mc. Od wczoraj czuję szczypanie w pęcherzu, boję się że to zapalenie pęcherza :/ czy ktoś ma na to sprawdzone, domowe sposoby? Będę bardzo wdzięczna

bf6b47d663.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2017, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Urosept bezpieczny w ciąży i bez recepty - sama brałam ;-) Do tego przynajmniej litr wody dziennie.

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • cookiemonster Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2017, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Azorczynka wrote:
    Drogie Panie, potrzebuję porady. Jestem w 2mc. Od wczoraj czuję szczypanie w pęcherzu, boję się że to zapalenie pęcherza :/ czy ktoś ma na to sprawdzone, domowe sposoby? Będę bardzo wdzięczna
    urosept, furoxin, wit C w dużej dawce, duzo wody z cytryną, sok z żurawiny oraz polecam napar z kory dębu do podmycia.

3cb, 24 cykle starań o Młodą
    3i49uay3wi97o5xz.png
    nqtktv731lxj1cxm.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ