Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Znikajacy zarodek 5/6 tydzien ciazy o co chodzi
Odpowiedz

Znikajacy zarodek 5/6 tydzien ciazy o co chodzi

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kwiatek12 Przyjaciółka

Wysłany: 20 lutego 2022, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry. Czy ktoras z Was tak miala, ze u jednego ginekologa bylo widac zarodek a u drugiego juz nie?w czwartek bylam u lekarza - okreslil crl 0,18mm. Wczoraj bylam na sorze z plamieniami- ponoc z nadzerki. Zarodka nie widzieli. Troche mnie podlamalo. Czy myslicie, ze moze to wynikac z roznych sprzetow? Wg. Usg jestem 5 t 6 d wg OM 4t 6 d.... Ogolnie czy na tym etapie ktos juz widzial serce?lekarz mnie zbil z tropu mowiac ze serce mogloby juz byc ale nie musi.

5d6b062c07e04decb863715aed00f6fa.png

Clo+ ovitrelle
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jakie suplementy i witaminy warto przyjmować w ciąży? Poradnik dla przyszłych mam

Ciąża to czas szczególnych potrzeb organizmu, w którym odpowiednia podaż witamin i minerałów odgrywa kluczową rolę dla zdrowia mamy i prawidłowego rozwoju dziecka. Jakich składników nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy i kiedy warto sięgnąć po suplementy? W artykule wyjaśniamy, które witaminy i minerały są najważniejsze w ciąży, jak wybierać bezpieczne preparaty oraz jak zaplanować suplementację zgodnie z aktualnymi rekomendacjami specjalistów.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ