X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Znikajacy zarodek 5/6 tydzien ciazy o co chodzi
Odpowiedz

Znikajacy zarodek 5/6 tydzien ciazy o co chodzi

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kwiatek12 Przyjaciółka

Wysłany: 20 lutego 2022, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry. Czy ktoras z Was tak miala, ze u jednego ginekologa bylo widac zarodek a u drugiego juz nie?w czwartek bylam u lekarza - okreslil crl 0,18mm. Wczoraj bylam na sorze z plamieniami- ponoc z nadzerki. Zarodka nie widzieli. Troche mnie podlamalo. Czy myslicie, ze moze to wynikac z roznych sprzetow? Wg. Usg jestem 5 t 6 d wg OM 4t 6 d.... Ogolnie czy na tym etapie ktos juz widzial serce?lekarz mnie zbil z tropu mowiac ze serce mogloby juz byc ale nie musi.

5d6b062c07e04decb863715aed00f6fa.png

Clo+ ovitrelle
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ