X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Zwolnienie lekarskie
Odpowiedz

Zwolnienie lekarskie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kasia DT Debiutantka

Wysłany: 9 sierpnia 2017, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :) Czy Wy planujecie isc na zwolnienie? Jesli tak to od kiedy? Ja jestem w 7 tygodniu i przyznam sie szczerze ze przy obecnym samopoczuciu mysle o tym coraz czesciej, jestem po prostu nieprzytomna, slaba , z bolami (wiem, na to jest nospa ale jednak chcialabym ja brac tylko w ostatecznosci). W pracy musze byc skoncentrowana i praca sama w sobie potrafi byc stresujaca a ja nie chce miec wyrzutow sumienia ze moglam tego uniknac w razie czego.

Kasia DT
  • Nula30 Ekspertka

Wysłany: 11 sierpnia 2017, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja poszłam na L4 w 8 tygodniu. Jak tylko ginekolog stwierdził akcję serca. Według mnie nie ma sensu się męczyć,zwłaszcza przy takiej pogodzie. Może za jakiś zaś poczujesz się lepiej i zechcesz wrócić do pracy. Póki co dzidzia najważniejsza,jeśli źle się czujesz bierz zwolnienie i odpoczywaj:)

rfxg43r8qq0glx30.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ