Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Zwolnienie lekarskie
Odpowiedz

Zwolnienie lekarskie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kasia DT Debiutantka

Wysłany: 9 sierpnia 2017, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :) Czy Wy planujecie isc na zwolnienie? Jesli tak to od kiedy? Ja jestem w 7 tygodniu i przyznam sie szczerze ze przy obecnym samopoczuciu mysle o tym coraz czesciej, jestem po prostu nieprzytomna, slaba , z bolami (wiem, na to jest nospa ale jednak chcialabym ja brac tylko w ostatecznosci). W pracy musze byc skoncentrowana i praca sama w sobie potrafi byc stresujaca a ja nie chce miec wyrzutow sumienia ze moglam tego uniknac w razie czego.

Kasia DT
  • Nula30 Ekspertka

Wysłany: 11 sierpnia 2017, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja poszłam na L4 w 8 tygodniu. Jak tylko ginekolog stwierdził akcję serca. Według mnie nie ma sensu się męczyć,zwłaszcza przy takiej pogodzie. Może za jakiś zaś poczujesz się lepiej i zechcesz wrócić do pracy. Póki co dzidzia najważniejsza,jeśli źle się czujesz bierz zwolnienie i odpoczywaj:)

rfxg43r8qq0glx30.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ