X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży Ciąża bliźniacza, jedno puste jajeczko
Odpowiedz

Ciąża bliźniacza, jedno puste jajeczko

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kacola Debiutantka

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Jestem w 11tc. W 8 tygodniu okazało się że jestem w ciąży bliźniaczej, niestety jedno jajeczko było puste znacznie mniejszych rozmiarów, natomiast w drugim prawidłowo rozwijał się zarodek. Wczoraj byłam na kontrolnym usg. Dzidzia rozwija się prawidłowo, jednak martwię się ponieważ wchłania puste jajeczko. Co prawda mój ginekolog mnie uspokaja ale mimo to martwię się czy nie zagraża to mojej niuni. Może była któraś z was w podobnej sytuacji i potrafi mi z doświadczenia opisać jak to jest z tym wchłanianiem.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ