X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży Ciąża bliźniacza, jedno puste jajeczko
Odpowiedz

Ciąża bliźniacza, jedno puste jajeczko

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kacola Debiutantka

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Jestem w 11tc. W 8 tygodniu okazało się że jestem w ciąży bliźniaczej, niestety jedno jajeczko było puste znacznie mniejszych rozmiarów, natomiast w drugim prawidłowo rozwijał się zarodek. Wczoraj byłam na kontrolnym usg. Dzidzia rozwija się prawidłowo, jednak martwię się ponieważ wchłania puste jajeczko. Co prawda mój ginekolog mnie uspokaja ale mimo to martwię się czy nie zagraża to mojej niuni. Może była któraś z was w podobnej sytuacji i potrafi mi z doświadczenia opisać jak to jest z tym wchłanianiem.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ