Aromek- owulacja
-
Dzień dobry .
Postanowiliśmy zacząć starania o 3 ciążę . W poprzednich ciążach brałam Aaromek. Tylko po nim miałam owulację . Niestety mój zapas Aromku się przeterminował więc chętnie odkupię . Poratuje ktoś ?
[email protected]2015 👶
2018 👶
05.12.2024 - aniołek💔 ( 10t2d) -
Dzień dobry. Troszkę nie na temat ale po ilu cyklach poprzednio udało Ci się zajść w ciążę?
Ja biorę Aromek od dwóch cykli, chodzę na monitoring, w ostatnim cyklu staraliśmy się w trakcie potwierdzonej owulacji i nic z tego. Właśnie zaczęłam plamić. Jestem załamana 😭Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2024, 23:07
-
Dorota92 wrote:Dzień dobry. Troszkę nie na temat ale po ilu cyklach poprzednio udało Ci się zajść w ciążę?
Ja biorę Aromek od dwóch cykli, chodzę na monitoring, w ostatnim cyklu staraliśmy się w trakcie potwierdzonej owulacji i nic z tego. Właśnie zaczęłam plamić. Jestem załamana 😭Rozpoczęcie starań w klinice leczenia niepłodności: maj 2024 🩺
czerwiec 2024 - październik 2024 Aromek + Ovitrelle (5 cykli) ❌
październik 2024 HSG - oba jajowody drożne ✅ - cykl bezowulacyjny
listopad 2024 Mensinorm 75 ❓❓❓
Ona:
PCOS, IO, hashimoto 😭
Letrox 25, Symformin XR 750, duphaston, estrofem, utrogestan
On:
zdrowy 🏋️♂️
Tak bardzo czekamy na nasze upragnione pierwsze dziecko....🩷🩷🩷 -
Ja w ubiegłym roku w kwietniu miałam zabieg usunięcia ciąży pozamacicznej, po czym równo rok temu zatrzymała mi się owulacja. Aktualnie jestem na etapie brania Aromku, pęcherzyk ładnie rośnie po czym sam pęka a do zapłodnienia nie dochodzi😔 owulacja dwa cykle pod rząd z lewego jajnika, tego co była ciąża pozamaciczna
-
Ja osobiście uważam, że Aromek to słaby lek. Osłabia pęcherzyk i jakoś owulacji.Rozpoczęcie starań w klinice leczenia niepłodności: maj 2024 🩺
czerwiec 2024 - październik 2024 Aromek + Ovitrelle (5 cykli) ❌
październik 2024 HSG - oba jajowody drożne ✅ - cykl bezowulacyjny
listopad 2024 Mensinorm 75 ❓❓❓
Ona:
PCOS, IO, hashimoto 😭
Letrox 25, Symformin XR 750, duphaston, estrofem, utrogestan
On:
zdrowy 🏋️♂️
Tak bardzo czekamy na nasze upragnione pierwsze dziecko....🩷🩷🩷 -