X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Bardzo bardzo późna owulacja
Odpowiedz

Bardzo bardzo późna owulacja

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Sznurówka Debiutantka

Wysłany: 27 lipca 2024, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!
    Wczoraj zrobiłam dwa testy ciążowe - obydwa pozytywne. Dziś rano trzeci - też pozytywny. No i oprócz tego, że się cieszę, to też jestem trochę w szoku i trochę martwię, bo to oznacza, że zaszłam w ciążę w 47 dniu cyklu!!! Na sto procent musiał to być dzień owulacji, ponieważ wcześniej nie współżyliśmy z mężem w tym cyklu. To był jeden jedyny sex.
    Dodam, że choruje na POCS i długie cykle to u mnie norma. Myślicie, że ciąża z tak późnego dnia owulacji ma szansę na powodzenie? Pozdrawiam!

Lusia90 lubi tę wiadomość

• Saferka Ekspertka

Wysłany: 2 sierpnia 2024, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moim zdaniem powinnaś iść na betę i zobaczyć jaki będzie wynik :)

Starania o pierwsze bobo 2024r. 🍀
    👩🏽27 🧔🏽‍♂️30 🐶 3
    ❤️2021r.
    💊 kwas foliowy

✅ TSH, cytologia, progesteron 7dpo - 20,90 ng/ml, estradiol - 164,00 pg/ml, morfologia.
  • Sznurówka Debiutantka

Wysłany: 4 sierpnia 2024, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beta przyrasta prawidłowo 🎉
    Byłam u ginekolożki, znalazła na usg maleńką kropeczkę mogącą odpowiadać pęcherzykowi ciążowemu. Póki co niewiele więcej widać, bo w dniu wizyty był to 4 tydzień. Mam więc uzbroić się w cierpliwość i wrócić za 2 tygodnie.
    Ginka powiedziała żebym totka puściła, bo zaciążenie w tym dniu cyklu to jest hit 🙈

No i ogólnie mam mieszane uczucia - z jednej strony wielka radość, z drugiej wielka obawa o powodzenie tej ciąży.

Proszę o trzymanie kciuków 🙏

• Lusia90 Autorytet

Wysłany: 23 września 2024, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sznurówka wrote:
    Beta przyrasta prawidłowo 🎉
    Byłam u ginekolożki, znalazła na usg maleńką kropeczkę mogącą odpowiadać pęcherzykowi ciążowemu. Póki co niewiele więcej widać, bo w dniu wizyty był to 4 tydzień. Mam więc uzbroić się w cierpliwość i wrócić za 2 tygodnie.
    Ginka powiedziała żebym totka puściła, bo zaciążenie w tym dniu cyklu to jest hit 🙈

No i ogólnie mam mieszane uczucia - z jednej strony wielka radość, z drugiej wielka obawa o powodzenie tej ciąży.

Proszę o trzymanie kciuków 🙏

Hej!
    @Sznurówka i jak tam? Ja dziś 43 dzień cyklu ale patrząc na Twój wpis nie tracę nadziei...

preg.png

👩26 |👨‍🦱 27

Starania o pierwszego maluszka. Pierwsza ciąża z 1 cyklu stymulowanego Clo.

31.10 skromne ⏸️
    12dpo beta 91.90, progesteron 47.60 🔸16dpo beta 927.38 🔸19dpo beta 4455,84 🔸23dpo beta 19657.67

28.11 wizyta: 1cm Boróweczki 🫐, ♥️ 140 uderzeń/min
    12.12 wizyta: 2,72 Fasolci 🫘
    19.12 wizyta
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ