X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację bardzo małe jajniki - wygaszanie tak szybko??????????
Odpowiedz

bardzo małe jajniki - wygaszanie tak szybko??????????

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • katdud Przyjaciółka

Wysłany: 19 października 2016, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam, jestem załamana wczoraj dowiedziałam się , że zostały mi dwie próby z clo i jeśli nic sie nie ruszy to mam się udać do specjalistów bo moj lekarz nie umie mi pomóc. Okazało się , że moje jajniki są bardzo małe, wręcz nie do uwierzenia małe mają ok 1,7 cm na ok 0,80 cm . Jestem zalamana , mam cykle bezowulacyjne na chwilę obecną , co mam robić prosze powiedzcie mi że da się to jeszcze uratować mam dopiero 32 lata a mam już wizje przedwczesnej menopauzy :(((((

• Monal Ekspertka

Wysłany: 2 listopada 2016, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witaj. skąd wiesz, że masz małe jajniki? ja podobno też mam mały lewy jajnik a prawy zmniejszony po laparoskopii torbieli jajnika. Gdy uslyszałam hasło mały jajnik to zapytałam o co chodzi. Lekarz powiedział, nie ważne że mały, ważne by pracował.

3jgxpc0zh44cocy1.png
  • Daphne Przyjaciółka

Wysłany: 2 listopada 2016, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie najważniejsze żeby pracował. Moje np są za duże i zachowują się jak podczas menopauzy właśnie (mam 25 lat), cykle również bezowulacyjne. Tak źle i tak niedobrze. Nie poddawaj się!!! Może znajdź innego ginekologa, takiego, który specjalizuje sie w problemach a nie takiego który idzie na łatwiznę. Ja byłam już u 5 i szukam dalej. Nadzieja umiera ostatnia, trzymaj się i powodzenia!!!! :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ