X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Ból owulacyjny dwukrotnie podczas cyklu
Odpowiedz

Ból owulacyjny dwukrotnie podczas cyklu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Bettylou93 Przyjaciółka

Wysłany: 25 lipca 2016, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć! Mam pytanie, kilka dni temu(chyba w 13 czy 14dc)miałam przez jakąś godzinę ból przypominający owulacyjny(bała bym sobie głowę uciąż,że to była owu!) ale pewności nie mam, bo zaniechałam testów owu. Wczoraj miałam gości, zjadłam obiad i myślałam że to jakaś niestrawnośc, ale ból przerodził się w typowy owulacyjny z lewego jajnika. Test owu zrobiłam z ciekawości o 19 30 był prawie pozytywny,o 21 30 powtórzyłam kreska pierwsza tylko lekko jaśniejsza od drugiej, trzeci test rano - już jedna gruba kreska. Mimo wszystko na całkiem pozytywny test nie trafiłam. Starania były co 2 dni od tego 13 czy 14 dc i wczoraj zaraz po bólu i dzień wcześniej też. Dodam że to właśnie na wczoraj apka w telefonie"mój kalendarzyk" wyznaczyła mi owu. Jak sądzicie? Owy była wczoraj czy w tym 13 dc? Mam cykle 30-31 dni,ostatni cykl inny niz zwykle bo dostałam @ 28 dc i trwała 4 dni zamiast 6 w tym jeden dzien plamienia :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ