X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Ból piersi i jajników zaraz po okresie.
Odpowiedz

Ból piersi i jajników zaraz po okresie.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Pola_91 Koleżanka

Wysłany: 1 grudnia 2015, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, jestem obecnie w 7dc, właśnie skończył mi się okres. Od 5 dc boli mnie strasznie prawy jajnik (jak na owulację), a do tego chwilami bolą mnie piersi. Cykle mam średnio 30-32 dniowe. Nie mam pojęcia co się dzieje tak wcześnie, pierwszy raz jestem w takiej sytuacji... Owu mam około 18-20dc.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 18:29

Staramy się o dwie krechy od maja 2015r
    październik 2015r. badanie nasienia - bez zastrzeżeń
    grudzień 2015r. TSH, FT3, FT4 - bez zastrzeżeń
    styczeń 2016r. HSG - jajowody drożne
    styczeń 2017r.- laparoskopia - usunięcie ognisk endometriozy
    AMH - 5,06
    kwiecień, maj IUI :(
    czerwiec Lametta 1x1
  • iwmar Koleżanka

Wysłany: 5 grudnia 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez czułam jajnik zaraz po @ zrobiłam test owu i okazał sie pozytywny nastepnego dnia tak samo a dzisiaj myslałam ze juz po a tu jeszcze pozytyw nigdy nie miałam tak wczesnie owu zawsze ok 14 dc albo pozniej

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ