X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Ból podbrusza po owulacji
Odpowiedz

Ból podbrusza po owulacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
1 2 3 4 5
  • Kolonia Znajoma

Wysłany: 12 czerwca 2021, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam serdecznie wszystkich, czy któraś z Was miała bóle podbrusza po owulacji? Co one oznaczają? U mnie trwały 1 dzień a w drugim były bóle ale słabsze. Dziękuję za wszelkie informację :)

• Lena235 Koleżanka

Wysłany: 12 czerwca 2021, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie boli jak pecherzyk zle peknie i zrobi sie cialko krwotoczne. Boli tez przy torbielach, ale to by bolalo pozniej, blizej miesiaczki, gdy toebiel urosnie

• Limosa Autorytet

Wysłany: 4 października 2021, 06:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kolonia wrote:
    Witam serdecznie wszystkich, czy któraś z Was miała bóle podbrusza po owulacji? Co one oznaczają? U mnie trwały 1 dzień a w drugim były bóle ale słabsze. Dziękuję za wszelkie informację :)
    I co się okazało? Torbiel czy po prostu jakaś nieuchwytna anomalia? Ja w tym cyklu też mam taki ból po owulacji i zastanawiam się czy nie robi się jakaś torbiel ☹️

3jgx90bvoj1fla1b.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ