X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Ból podbrusza po owulacji
Odpowiedz

Ból podbrusza po owulacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kolonia Znajoma

Wysłany: 12 czerwca 2021, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam serdecznie wszystkich, czy któraś z Was miała bóle podbrusza po owulacji? Co one oznaczają? U mnie trwały 1 dzień a w drugim były bóle ale słabsze. Dziękuję za wszelkie informację :)

• Lena235 Koleżanka

Wysłany: 12 czerwca 2021, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie boli jak pecherzyk zle peknie i zrobi sie cialko krwotoczne. Boli tez przy torbielach, ale to by bolalo pozniej, blizej miesiaczki, gdy toebiel urosnie

• Limosa Autorytet

Wysłany: 4 października 2021, 06:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kolonia wrote:
    Witam serdecznie wszystkich, czy któraś z Was miała bóle podbrusza po owulacji? Co one oznaczają? U mnie trwały 1 dzień a w drugim były bóle ale słabsze. Dziękuję za wszelkie informację :)
    I co się okazało? Torbiel czy po prostu jakaś nieuchwytna anomalia? Ja w tym cyklu też mam taki ból po owulacji i zastanawiam się czy nie robi się jakaś torbiel ☹️

3jgx90bvoj1fla1b.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ